Yumi Blueberry Mask voor laag poreus haar 300 ml

€ 6,50
Inclusief belasting

Blueberry 3in1 masker is een ideaal product voor mensen met laag poreus haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Yumi Blueberry Mask voor laag poreus haar 300 ml

Blueberry 3in1 masker is een ideaal product voor mensen met laag poreus haar. Karitéboter voorziet het haar van waardevolle voedingsstoffen, zoals polyfenolen, vitamines, fytosterolen, en beschermt het tegen schade en ongunstige weersomstandigheden. Kokosolie verzegelt de haarschubben, waardoor ze gladder, glanzender en gezonder worden. Cacaoboter verzacht en geeft volume aan het haar terwijl het glans toevoegt en gespleten haarpunten voorkomt. Aloëbladsap hydrateert, verzacht en geeft glans aan het haar, waardoor het gemakkelijker doorkambaar wordt. Bosbes zorgt voor een aangename geur die lang op het haar blijft zitten. Reik naar deze regenererende cocktail voor je haar en geef ze een injectie van energie en glans! Haar met lage weerstand is gezond, meestal steil, glad, glanzend, zwaar en volumeloos haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Als masker: Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op nat en uitgeperst overtollig waterhaar en verdeel het in uw handen. Laat 15-20 minuten intrekken en spoel daarna af met warm water.

Als conditioner: Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de gehele lengte van het haar en verdeel het in de handpalmen. Laat het 3 minuten intrekken en spoel het daarna af met warm water.

Als leave-in conditioner: Verdeel een kleine hoeveelheid product in je handen en breng aan op natte of droge haarpuntjes om extra voeding en zachtheid toe te voegen.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Isopropyl Palmitate, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Cocos Nucifera Oil, Stearyl Alcohol, Behenamopropyl Dimethylamine, Theobroma Cacao Seed Butter Aloe Leaf Juice , Vaccinium Corymbosum Fruit Extract, Glycerine, Prunus Armenianica Fruit Extract, Citrullus Lanatus FruitExtract , Tocoferol, Gluconolacton, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Melkzuur, Parfum, Dinatrium EDTA, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Hexyl Cinnamal, Limonene. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

109794
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693167051

Yumi Blueberry Mask voor...

€ 6,50
group_work Toestemming voor cookies