Isana Love the Earth intensief versterkend haarmasker 125 ml

€ 6,00
Inclusief belasting

Het masker is ontworpen om beschadigd haar intensief te verzorgen, waardoor het zijn gezonde uiterlijk en elasticiteit terugkrijgt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Isana Love the Earth intensief versterkend haarmasker 125 ml

Earth Repair Mask is een haarverzorgingsproduct dat is ontworpen om beschadigd en broos haar te voeden en te versterken. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en ingrediënten van dit masker:

-Organische Amandelolie: Amandelolie is rijk aan voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen en vetzuren. Het hydrateert en voedt het haar, waardoor het de elasticiteit behoudt.

-Lelie-extract: Lelie-extract is een ingrediënt met een voedende en versterkende werking. Het kan de algehele gezondheid van uw haar helpen verbeteren, waardoor het gezonder en elastischer wordt.

-Voor beschadigd en gestrest haar: Het masker is speciaal bedoeld voor beschadigd en gestrest haar. De ingrediënten zijn ontworpen om het gezonde uiterlijk en de elasticiteit van het haar te herstellen.

-Microplasticvrij: Het product is microplasticvrij, wat goed is voor het milieu.

- Huidcompatibiliteit dermatologisch bevestigd: het masker is dermatologisch getest, wat de compatibiliteit met haarverzorging bevestigt.

-Vrij van siliconen en sulfaten (Sles): Het masker bevat geen siliconen of sulfaten (Sles), wat belangrijk is voor degenen die deze ingrediënten vermijden bij hun verzorging.

Het masker is ontworpen om beschadigd haar intensief te verzorgen, waardoor het zijn gezonde uiterlijk en elasticiteit terugkrijgt. Je kunt het gebruiken als onderdeel van je haarverzorgingsroutine, vooral als je haar wordt blootgesteld aan stressvolle factoren.

HOE TE GEBRUIKEN

Na het wassen zachtjes in vochtig haar masseren, 5 minuten laten inwerken en grondig uitspoelen.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Behen-trimoniumchloride, Glycerylstearaat, Isopropylmyristaat, Glycerine, Panthenol , Cocos Nucifera-olie, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Lilium Candidum-bloemextract, Karitéboter-ethylesters, Cetrimoniumchloride, Stearamidopropyldimethylamine, Parfum, Hexyl Cinnamal, Isopropylalcohol, citroenzuur, butyleenglycol, natriumbenzoaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114033
just a few left

Specifieke referenties

ean13
4305615971988

Isana Love the Earth...

€ 6,00
group_work Toestemming voor cookies