Mohani Voedende Lichaamsmousse Sinaasappel in Chocolade 200 ml

€ 13,00
Inclusief belasting

De voedende mousse is een waar genot voor de zintuigen en een uitstekende verzorging voor uw huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Mohani voedende lichaamsmousse Sinaasappel in chocolade 200 ml

Romige mousse met een delicate, zoete geur van sinaasappel in chocolade is een perfecte manier voor luxueuze lichaamsverzorging. De plantaardige formule combineert de rijkdom van vochtinbrengende cacaoboter met verstevigende avocado-olie, waardoor de huid een uitgebreide regeneratie krijgt.

De belangrijkste ingrediënten van dit product zijn:

-Cacaoboter: Het is een natuurlijke bron van intense hydratatie die de huid voedt en zijdezacht maakt.

-Avocado-olie: deze olie maakt de huid steviger en elastischer en de verstevigende eigenschappen ervan helpen een jonger uiterlijk te behouden.

-Vitamine E en sheaboter: deze ingrediënten houden de huid zacht en soepel en beschermen deze tegen schadelijke externe factoren.

- Zoethoutextract: kalmeert de huid en geeft een gevoel van verlichting en comfort.

Bijkomend voordeel van dit product is de lichte en luchtige consistentie, die snel intrekt zonder een vettig laagje achter te laten. Om een mooie chocoladekleur te verkrijgen, werd natuurlijke karamel gebruikt, wat de cosmetica niet alleen een aantrekkelijk uiterlijk geeft, ale ook een delicaat aroma. Rust en regenereer uw huid door deze te omhullen met de zoete geur van sinaasappel in chocolade.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op een droge huid en verspreiden, zachtjes masseren. Gebruik als dagelijkse cosmetica. We raden ook aan om Mohani verstevigende lichaamsolie te proberen.

SAMENSTELLING

Butyrospermum Parkii-boter, Persea Gratissima-olie, Theobroma cacaozaadboter, tapiocazetmeel, Helianthus Annuus-zaadolie, Glycyrrhiza Glabra-wortelextract, tocoferol, karamel, parfum, limoneen, benzylalcohol, linalool, geraniol, citral, citronellols. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113178
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902802721679

Mohani Voedende...

€ 13,00
group_work Toestemming voor cookies