MollyLac Rubber Fibre Base Nude Building rubberen basis met zijden vezels 10g

€ 7,90
Inclusief belasting

Een revolutionaire basis waarmee u uw nagels uitgebreid kunt verzorgen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

MollyLac Rubber Fiber Base Nude Building rubberen basis met zijdevezels 10g

Een revolutionaire basis waarmee u uw nagels uitgebreid kunt verzorgen. Het is een innovatieve combinatie van de eigenschappen van een hybride basis met zijdevezels en de voordelen van een rubberen basis. De basis is een zelfnivellerende, dichte basis met een unieke rubberformule met extreem dunne vezels, bedoeld voor gebruik onder gel en hybride. Dankzij de eigenschappen zult u er zeker van genieten en zal het uw nummer 1 worden in de verzorging van uw nagels. Deze basis is hard en duurzaam dankzij extra vezels, waardoor deze buitengewoon flexibel is. De plastic structuur omhult je nagels, waardoor ze gezond en sterk kunnen worden, terwijl ze worden beschermd tegen chippen en chippen van de nagellak. Dankzij de dikke consistentie van de basis vloeit deze niet uit op de nagelriemen, en de zelfnivellerende eigenschappen maken het gemakkelijker om de gewenste vorm van de nagels op te bouwen en oneffenheden op de nagelplaat te egaliseren. Deze basis werkt perfect samen met de natuurlijke nagel en zorgt voor langdurige bescherming en duurzaamheid van de styling. Als u op zoek bent naar een product dat u nooit in de steek laat en u extreme controle geeft over uw manicure , dan is de RUBBER FIBER-basis een uitstekende keuze. Dankzij dit zal uw manicure uniek en langdurig zijn, en zullen uw nagels genieten van hun gezonde en mooie uiterlijk.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een dunne laag basis aan op een zorgvuldig voorbereide nagelplaat. Bouw vervolgens de curve en de top met meer. Na het uitharden kunt u de kleur direct aanbrengen of de dispersie verwijderen met een reiniger en eventuele oneffenheden wegwerken met een blokje. U kunt verdere stappen volgen, zoals in het geval van hybride styling, of de nagelplaat verven met traditionele vernis.

SAMENSTELLING

Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamaat, HEMA, Isobornyl Methacrylaat, Celluloseacetaat Butyraat, Hydroxycyclohexyl Fenyl Keton, Trimethylbenzoyl Difenylfosfine Oxide, Glycol HEMA-Methacrylaat, Silica, Nylon-66, Bis(Methacryloyloxyethyl) Fosfaat, Tocoferol, D- Calcium Pantothenaat, p-hydroxyanisol , Hydrochinon, CI 77891, [+/-] PEG-9 Dimethacrylaat, CI 15850, CI 77007, CI 60725. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112296

Specifieke referenties

ean13
5903843376675

MollyLac Rubber Fibre Base...

€ 7,90
group_work Toestemming voor cookies