MollyLac 12in1 Innovation Hybrid Gel Candy Pink Hybride Basis 10 g

€ 7,80
Inclusief belasting

12in1 Innovation Hybrid Gel Base - MollyLac in Candy Pink tint

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

MollyLac 12in1 Innovation Hybrid Gel Candy Pink Hybride Basis 10 g

12in1 Innovation Hybrid Gel Base - MollyLac in de kleur Candy Pink is een baanbrekende hybride lak die 12 functies combineert, waardoor je in een mum van tijd de perfecte hybride manicure kunt creëren. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van dit innovatieve product:

-Multifunctionaliteit: Als 12-in-1 basis dient het product als gel, basis voor hybride vernis, kleur en toplaag, waardoor het niet meer nodig is om veel lagen van verschillende producten te gebruiken.

-Nagelplaatopbouw: Dankzij de unieke formule maakt de basis het mogelijk om de nagelplaat een opbouw te geven van maximaal 1 cm, wat ideaal is in het geval van een gebroken of broze nagel.

-Duurzaamheid en weerstand: MollyLac hybride lak zorgt voor een duurzame manicure die langer meegaat dan traditionele vernissen en tegelijkertijd bestand is tegen beschadiging.

-Express Tempo: De innovatieve formule verkort de tijd die nodig is om een manicure uit te voeren, wat perfect is voor mensen die waarde hechten aan snelheid en efficiëntie.

HOE TE GEBRUIKEN

Wij bereiden de nagel voor en ontvetten deze. Breng één laag MollyLac 12 in 1 innovatie rechtstreeks op de nagelplaat aan. Om de nagel op de sjabloon op te bouwen of te verlengen, brengt u een grotere hoeveelheid van het product in lagen aan en laat u dit telkens onder de lamp uitharden. De lagen mogen niet te dik zijn. Uitharden in de LED lamp gedurende 60 seconden. Tenslotte gebruiken we MollyLac "I'll wash you" vloeistof om de dispersielaag te verwijderen.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115315
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903599328164

MollyLac 12in1 Innovation...

€ 7,80
group_work Toestemming voor cookies