BlanX O3X whitening-tandpasta 75 ml

€ 9,60
Inclusief belasting

De bleek- en beschermende pasta is een product gemaakt voor dagelijks gebruik

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

BlanX O3X whitening-tandpasta 75 ml

Whitening- en beschermende pasta is een product gemaakt voor dagelijks gebruik en bevat actieve zuurstof. Dit zijn de eigenschappen:

-De exclusieve BlanX O3X-formule combineert de kracht van zuurstof, perliet en arctisch korstmos en zorgt voor een uitstekend witmakend effect.

-BlanX O3X tandpasta verwijdert actief verkleuringen, waardoor de tanden zacht glanzen en een uitzonderlijke helderheid van het glazuur ontstaat.

-Niet-schurende silica en natuurlijk Noordpoolmos vormen een aanvulling op de innovatieve formule en helpen tandplak effectief te bestrijden en tanden te reinigen zonder het glazuur te beschadigen.

-De unieke en innovatieve formule combineert het synergetische effect van actieve zuurstof, perliet, PVP-polymeer en niet-schurende silica.

HOE TE GEBRUIKEN

Voor dagelijks gebruik

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, gehydrateerde silica, sorbitol, silica, cellulosegom, natriumlaurylsulfaat, perliet, Aroma , natriummonofluorfosfaat, xylitol, VP/VA-copolymeer, geozoniseerde zonnebloemolie, Cetraria Islandica-extract, Usnea Barbata-extract, natriumsaccharine, natriumbenzoaat, Siliciumdioxide, benzyl. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116404
just a few left

Specifieke referenties

ean13
8017331065891

BlanX O3X...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies