More 4 Care Transparante Wenkbrauwshaping Gel 8 ml

€ 13,60
Inclusief belasting

De lichte, niet-plakkerige formule temt effectief de wenkbrauwen, waardoor ze onmiddellijke en langdurige perfectie krijgen.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

More 4 Care Transparante Wenkbrauwvormende Gel 8 ml

De gespecialiseerde formule van deze transparante gel garandeert een onmiddellijk effect van expressieve en vollere wenkbrauwen, vergelijkbaar met het effect van professioneel lamineren. De lichte, niet-plakkerige formule temt effectief de wenkbrauwen, waardoor ze onmiddellijke en langdurige perfectie krijgen. Een complex van versterkende verzorgende ingrediënten zorgt voor de conditie van de wenkbrauwen en beschermt ze tegen beschadiging. Een dubbelzijdige applicator met een modelleerborstel en kam zorgt voor een nauwkeurige toepassing van de gel en het modelleren van de wenkbrauwen, waardoor de perfecte vorm wordt gegarandeerd.

Garantie voor effectiviteit dankzij:

Soft Polymers-technologie: nauwkeurige wenkbrauwmodellering, waardoor ze de hele dag in de gewenste vorm blijven.

-Multi-Peptide+H Boosting Complex: Het complex met lipo-oligopeptiden en biotine versterkt, regenereert en hydrateert de wenkbrauwen, verbetert hun uiterlijk en conditie en beschermt tegen haarbreuk en -verlies.

Directe effecten:

-Perfecte vormgeving

- Glanzend en gladmakend

-Verdikkingseffect

- Het fixeren van de stijl voor de hele dag

-Het effect houdt tot 72 uur aan.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de gel met een penseel gelijkmatig aan op de wenkbrauwen en borstel ze naar boven. Gebruik vervolgens de kam aan de andere kant om uw wenkbrauwen te stylen en de gewenste vorm te geven om een gelamineerd effect te verkrijgen. Wacht tot het droog is. Tip van de visagist: Gebruik modellerende wenkbrauwgel voordat je foundation aanbrengt.

SAMENSTELLING

Aqua , vp/va copolymeer, glycerine, polyacrylaat crosspolymeer-6, polysorbaat 20, ureum, dinatriumfosfaat, biotine, citroenzuur, butyleenglycol, dextraan, acetyltetrapeptide-3, trifolium pratense bloemenextract, myristoyl pentapeptide-17, 1.2-hexaandiol , Caprylylglycol, Benzoëzuur, Natriumbenzoaat, Myristoyl Hexapeptide-16, Panthenol , Biotinoyl Tripeptide-1, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115284
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116091716

More 4 Care Transparante...

€ 13,60
group_work Toestemming voor cookies