QueenLac UV nagellak /32/ Swett Dream 5 ml

€ 9,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

family :Montserrat, sans-serif;background-color:#ffffff;">Als je wakker wordt en de zon de kamer overstroomt, zweven er nog wolken van zoete dromen rond... Dan glimlach je zachtjes en kijk je optimistisch in de toekomst ...

INFORMATIE
Dekking: Dekt in één laag
Schaduw: roze
Deeltjes: geen
Afwerking: klassiek
Inhoud: 5ml
Collectie: " Sweet dream "

Sweet Dreams is de kleur van vrouwen bij wie elke ochtend, zelfs als het bewolkt is, een glimlach op je gezicht tovert. Vrouwen, in wier ogen vrolijke vuren altijd zullen dansen als je ernaar kijkt.
Sweet Dreams is de kleur van vrouwen die voor altijd hun jeugdige meisjesachtigheid zullen behouden, hoe oud ze ook zijn. Vrouwen die zoveel van het leven en de geneugten houden dat het bij hen nooit saai zal worden.
Sweet Dreams is een kleur voor vrouwen die onthouden dat dromen niet uitkomen. Dromen komen uit. Vrouwen die hun zoete dromen kunnen waarmaken en delen met de hele wereld.
Het is een kleur voor een vrouw als jij!

Composition: ALIPHATISCHES Urethan Acrylat, 2 Hydroxyethyl Methacrylate, ISOBROCHORLE METHACRYLET, DIPHYNIL (2,4,6- Trimethylbenzoyl) Phosphaine Oxide, PentyTectionTol tetrakis (3- Mercaptopropionate), Pyrogene Kieselsäure Hydrophob, 1, CI 73360, CI 77491, CI 77499, Polyacrylate in 1-Methoxy-2-2 Propanolacetaat, Dispergiermittel, Buthylhydroxytoluol, Ethoxyliertes Trimethylolpropan Triacrylaat,

102137

Specifieke referenties

ean13
5904183650319

QueenLac UV nagellak /32/...

€ 9,90
group_work Toestemming voor cookies