QueenLac UV nagellak /35/ Royal Baby 5 ml

€ 9,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Een subtiele roze tint die je handen een meisjesachtige frisheid en tederheid zal geven, zoals de aanraking van vlindervleugels... Royal Baby is een andere geweldige barwa in de QueenLac koninklijk palet.

INFORMATIE
Dekking: Dekt in één laag
Schaduw: roze
Deeltjes: fijn, goudkleurig
Afwerking: metaalachtig
Inhoud: 5 ml
Collectie: "Hoge hakken"

Royal Baby is de kleur van vrouwen die altijd hun meisjesachtige frisheid en jeugdige uitstraling zullen behouden. Dankzij hun enthousiasme en levensvreugde blijven ze voor altijd jong.
Royal Baby is de kleur van vrouwen met grote kracht en vastberadenheid achter hun delicatesse. Ze zullen alles doen om te vechten voor wat voor hen het belangrijkst is: liefde.
Royal Baby is een kleur voor vrouwen die hun nieuwsgierigheid naar de wereld nooit verliezen. Ze openen altijd hun ogen wijd en bewonderen de schoonheid ervan. Vrouwen die hun innerlijke kindervreugde nooit zullen verliezen en van alles kunnen genieten.
Het is een kleur voor een vrouw als jij!

Samenstelling: alifatisch urethaanacrylaat, 2-hydroxyethylacrylaat, glas, isobornylmethacrylaat, pyrogene kieselsäure, ethoxyliertes triethylpropaantriacrylaat, ethylfenyl (2,4,6-trimethylbenzoylfosfinaat), difenyl (2,4,6-trimethylbenzoyl)fosfineoxide, pentaerythritoltetrakis(3 -Mercaptopropionaat), CI 77019, CI 77891, CI 73360, Polyacrylaat, Butylhydroxytoluol, P-Hydroxyanisole

102140

Specifieke referenties

ean13
5904183650340

QueenLac UV nagellak /35/...

€ 9,90
group_work Toestemming voor cookies