QueenLac UV nagellak /50/ Lavender 5 ml

€ 9,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Haar bloemen zijn een boodschap van vrouwelijke schoonheid, lavendel is een andere perfecte kleur in het QueenLac palet.

INFORMATIE
Dekking: Dekt in één laag
Schaduw: violet
Deeltjes: geen
Afwerking: klassiek
Inhoud: 5 ml
Collectie: "Jeans&sneakers"

Lavender is de kleur van vrouwen die de essentie zijn van gratie en elegantie. Ze verrukken met hun uiterlijk, energie die van binnenuit stroomt. Ze zijn als een kompres dat ontberingen en zorgen verzacht.
Lavendel is de kleur van vrouwen met wie het heerlijk werken is, maar ook om uit te rusten. Zij begrijpen en luisteren als geen ander. Hun advies is vol vriendelijkheid en warmte omdat het recht uit het hart komt.
Lavendel is een kleur voor vrouwen die vol positieve energie zitten, van de natuur houden en de waarde ervan kunnen waarderen. Met hen kun je alle obstakels en angsten overwinnen, terwijl je je veilig voelt.
Het is een kleur voor een vrouw als jij!

Ingrediënten: Aliphatisches Urethan Acrylate, Ethoxyliertes Trimethylolpropane- Triacrylate, 2 Hydroxyethyl Methacrylate, Isobornyl Methacrylate, Diphenyl (2,4,6- Trimethylbenzoyl) fosfine oxide, Pentaerythritol tetrakis (3-mercaptopropionate), Pyrogene Kieselsäure hydrophob, CI 77891, CI 51319, Diethylaminomethylcoumarin , polyacrylaat in 1-methoxy-2-2-propanolacetaat, dispergiermittel, butylhydroxytoluol, methoxypropylacetaat

102154

Specifieke referenties

ean13
5904183650494

QueenLac UV nagellak /50/...

€ 9,90
group_work Toestemming voor cookies