MollyLac Mango Essence Nagelriemolie 10 ml

€ 3,40
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Mango Essence Molly Lac nagelriem- en nagelolie 10 ml
Geparfumeerde olie voor nagelriemen en nagels met een fruitige geurcompositie.

Een zoete noot van mango die de vrouwelijke natuur perfect uitdrukt.

Mango Essence Molly Lac is opgedragen aan elke vrouw. Hydrateert, voedt en verstevigt de nagelriemen perfect. Verzacht droogheid, irritatie en roodheid.

De olijf vormt, nadat deze op de nagelriemen is aangebracht, een onzichtbare, dunne, ademende occlusieve laag (een delicate film), die het verlies van water uit de opperhuid voorkomt en zo de nagelriemen beschermt tegen uitdroging.

Beschermt tegen schadelijke omgevingsfactoren. Dankzij de olie-eigenschappen en het gehalte aan vitamine E verbetert de olijf effectief het uiterlijk en verzorgt het de nagelriemen en nagels.

Mango Essence Molly Lac actieve ingrediënten:

zoete amandelolie - amberkleurige olie met een lichte, karakteristieke geur, geperst uit de zaden van de amandelboom.

oliezuur, linolzuur en vitamines: A, B1, B2, B6, D en E. Het vormt een afsluitende laag (film) op het oppervlak, die overmatige verdamping van water van het oppervlak voorkomt, waardoor de opperhuid zachter en gladder wordt.

tarwekiemextract - kieming is een reeks processen die plaatsvinden in het zaad, die leiden tot de activering van het embryo, waardoor veel waardevolle grondstoffen ontstaan. Het extract is daarom rijk aan aminozuren, eiwitten, polysacchariden, evenals in water oplosbare B-vitaminen, vitamine C en minerale zouten. Het is een olie met een zeer hoog gehalte aan tocoferolen (onderdeel van vitamine E). Het heeft een hydraterende en verzachtende werking.

lanoline - hoopt zich op op de wol van schapen, vanwaar het vervolgens wordt uitgescheiden tijdens het ontvetten van de wol. Het creëert een afsluitende laag op het oppervlak, die overmatige verdamping van water van het oppervlak voorkomt (dit is een indirect hydraterend effect). Bovendien creëert het een merkbare film die de opperhuid glad maakt.

Gebruik:

Breng na een manicure of handbehandeling olijfolie aan op de nagelriemen en nagels en masseer vervolgens in.
Om de nagelriemen glad te maken en de nagels elastischer te maken, wordt aanbevolen om de olijf 3-4 keer per week te gebruiken (afhankelijk van de behoeften).

102332
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903682324561

MollyLac Mango Essence...

€ 3,40
group_work Toestemming voor cookies