MollyLac Rubber Base Smoothy 2in1 Rubber base voor hybride lakken 10 g

€ 8,30
Inclusief belasting

Basis voor dunne en broze nagels

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

MOLLYLAC RUBBER BASE VOOR HYBRIDE JAS RUBBER BASE 2IN1 SMOOTHY 10 G

Als je last hebt van dunne, broze en splijtende nagels, dan is de Rubber Base hybride basis iets voor jou! Mimo het een hybride basis is, heeft het de eigenschappen van een bouwgel. Hiermee kun je nagelholtes opvullen, de nagelplaat verstevigen en de nagel tot wel 1 cm verlengen! Het product blijft tot wel 4 weken op de nagels zitten! Dankzij de perfecte consistentie overstromen de nagelriemen niet en wordt de nagelbasis snel en gemakkelijk aangebracht. De basis is zeer duurzaam, beschermt de nagels tegen verschillende beschadigingen en laat de nagelplaat regenereren. Daarnaast heeft het een mooie, zuurstokroze kleur waardoor het ook als solokleur gebruikt kan worden.

HOE TE GEBRUIKEN

Na het verwijderen van de nagelriemen en mattering en het ontvetten van de nagels een dun laagje Rubber Base aanbrengen. Gebruik dan meer om de curve en top te bouwen.

Na uitharding kunt u direct de kleur/top aanbrengen of de dispersie verwijderen met een reiniger en eventuele oneffenheden wegwerken met een blok.

U kunt de volgende stappen volgen zoals in het geval van hybride styling of de nagelplaat verven met traditionele vernis.

105586

Specifieke referenties

ean13
5903990508516

MollyLac Rubber Base...

€ 8,30
group_work Toestemming voor cookies