Semilac Matt Top No Wipe voor hybride lakken 7 ml

€ 12,00
Inclusief belasting

Zorgt voor een langdurige en zeer hoge glans

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Semilac Top No Wipe voor hybride lakken

Top waarvan de dispersielaag na uitharding niet gewassen hoeft te worden. Zorgt voor een langdurige en zeer hoge glans - geeft het effect van "natte nagels". De bovenkant is een bijzonder belangrijke laag van de manicure, omdat deze verantwoordelijk is voor de duurzaamheid en de nagels beschermt tegen mechanische schade. Daarnaast geeft het de styling een prachtige glans die lang zal aanhouden. Deze 100% veganistische top heeft een reeks grondige dermatologische tests ondergaan.

Uithardingstijd

UV LED lamp 12 W - 60 sec.

UV LED-lamp 24W/36 – 30 sec.

UV LED-lamp 24W/48 – 30 sec.

Diamond UV LED lamp 24W/48 - 30 sec.

Diamond UV LED 36W/54 lamp - 30 sec

Voorzorgsmaatregelen: Buiten bereik van kinderen bewaren, gebruiksaanwijzing aandachtig lezen, contact met de huid vermijden, contact met de ogen vermijden, productdampen niet rechtstreeks inademen, kan een allergische reactie veroorzaken, moet worden uitgehard in een UV/ LED lamp.

HOE TE GEBRUIKEN

We brengen aan op een goed uitgeharde laag van elke kleur hybride vernis of UV-gel. We proberen een dunne laag van het product aan te brengen, die we altijd uitharden in een led- of uv-lamp. Het heeft geen dispersielaag, dus schoonmaken met een Cleaner is niet nodig.

SAMENSTELLING

Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamaat, HEMA, HEMA, Hydroxycyclohexyl Phenyl Keton, Bis-Trimethylbenzoyl Phenylphosphine Oxide De meest actuele lijst vindt u op de productverpakking

108119

Specifieke referenties

ean13
5902751440270

Semilac Matt Top No Wipe...

€ 12,00
group_work Toestemming voor cookies