Semilac Hema Free Base voor hybride lakken 7 ml

€ 12,00
Inclusief belasting

De basis heeft zelfnivellerende eigenschappen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Semilac Hema Free Base voor hybride lakken

De hybride basis is een ideale oplossing voor mensen die bijzonder gevoelig zijn voor HEMA- en Di-HEMA-ingrediënten. De basis heeft zelfnivellerende eigenschappen en stelt je in staat om de nagelplaat op te bouwen en te verlengen. Hiermee kunt u de perfecte vorm van de nagel opbouwen. De medium-dikke consistentie is aangenaam om mee te werken en de harde structuur helpt scheuren op delicate nagels te voorkomen.

Uithardingstijd

UV LED lamp 12 W - 60 sec.

UV LED-lamp 24W/36 – 30 sec.

UV LED-lamp 24W/48 – 30 sec.

Diamond UV LED lamp 24W/48 - 30 sec.

Diamond UV LED 36W/54 lamp - 30 sec

Voorzorgsmaatregelen: Buiten bereik van kinderen bewaren, gebruiksaanwijzing aandachtig lezen, contact met de huid vermijden, contact met de ogen vermijden, productdampen niet rechtstreeks inademen, kan een allergische reactie veroorzaken, moet worden uitgehard in een UV/ LED lamp.

HOE TE GEBRUIKEN

Eerst bereiden we de nagelplaat voor en ontvetten deze met een reiniger. Breng een laag aan en hard uit onder de lamp. Vervolgens brengen we een dunne laag hybridevernis aan en harden deze uit in de lamp. We brengen opnieuw een laag gekleurde vernis aan en harden het geheel uit in de lamp. We fixeren de styling met elke top en harden pedicure uit onder de lamp

SAMENSTELLING

Bis-HEA poly(1,4-butaandiol)-9/IPDI-copolymeer, hydroxypropylmethacrylaat, isobornylmethacrylaat, bis-HEMA polyneopentylglycoladipaat/IPDI-copolymeer, methacryloylethylfosfaat, ethyltrimethylbenzoylfenylfosfinaat, trimethylolpropaantrimethacrylaat, siliciumdioxide, BHT, p-hydroxyanisol , Hydrochinon.

De meest actuele lijst vindt u op de productverpakking

108121

Specifieke referenties

ean13
5902751448054

Semilac Hema Free Base voor...

€ 12,00
group_work Toestemming voor cookies