• Nieuw
Palu Basis voor Gel 11 gr

Palu Basis voor Gel 11 gr

€ 7,60
Inclusief belasting
117986

De universele basis is een betrouwbare basis voor elke nagelstyling

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

Palu Basis voor Gel 11 gr

De universele basis is een betrouwbare basis voor elke nagelstyling, perfect voor professionals. Dankzij de zelfnivellerende en flexibele formule garandeert de basis een gemakkelijke applicatie en werkt goed onder zowel gels als flexigels. De dunne consistentie zorgt voor een hoge hechting, het product vloeit niet en veroorzaakt geen branderig gevoel in de lamp. Geschikt voor alle soorten nagelplaten, ook voor problematische nagelplaten waarvoor een zuurvrije primer kan worden gebruikt. De transparante kleur en egaliserende eigenschappen maken het een veilig product dat het oppervlak van de nagelplaat op milde wijze corrigeert.

Voordelen:

-Dunne consistentie

-Hoge grip

-Zelfnivellerend

-Zuurvrije formule

- Geschikt voor het voorzichtig egaliseren van de tegel

-Veilig voor handen en nagels

Palu base is de perfecte keuze voor professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare en veelzijdige basis voor het stylen van nagels.

HOE TE GEBRUIKEN

Matteer de nagelplaat voorzichtig met een polijstblok. Breng een dunne laag Base Base aan op de met reiniger ontvette nagel en hard uit in een UV/ LED lamp. Breng vervolgens een hybride vernis of gel aan op de uitgeharde ondergrond.

VERHARDINGSTIJD:

UV/LED-lamp – min. 60 sec., afhankelijk van het vermogen van het apparaat.

Alleen voor professioneel gebruik. Kan een allergische reactie veroorzaken. Vermijd contact met de huid. Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig.

SAMENSTELLING

Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, Hydroxypropyl Methacrylate, HEMA, Isobornyl Methacrylate, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, CI 60725. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117986
veel

Specifieke referenties

Palu Basis voor Gel 11 gr

€ 7,60
group_work Cookie toestemming