Claresa Geparfumeerde Nagelriemolie Lemon 5 gr

€ 2,20
Inclusief belasting

Het is de perfecte manier om elke nagelstyling aan te vullen en je nagels effectief te voeden, zelfs zonder nagellak aan te brengen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Claresa Geparfumeerde Nagelriemolie Lemon 5 gr

Nagelriem- en nagelolie met fruitige geuren zijn een perfecte manier om droge, gebarsten nagelriemen en verzwakte nagelplaten te verzorgen. Ze helpen beschermen tegen de nadelige effecten van externe factoren en houden de nagelriemen gehydrateerd. Hun samenstelling bevat voedende oliën die de nagelriemen hydrateren en verzachten en de nagels versterken. Ze regenereren de nagelmatrix, waardoor de nagels sterker worden en beter bestand zijn tegen beschadiging. Olijf met de geur van verse citroen is een citrus- en verfrissend voorstel dat doet denken aan een hete zomer. Het recept bevat zoete amandelolie, die de nagels versterkt en de nagelriemen hydrateert, en perzikzaadolie, die broze nagels voorkomt en hun groei stimuleert.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid olijfolie aan op de nagelriemen rond je nagels. Voer een zachte massage uit totdat het product is opgenomen. Olijfolie is perfect zowel direct na een manicure als als onderdeel van een dagelijks verzorgingsritueel.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113582
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907731971478

Claresa Geparfumeerde...

€ 2,20
group_work Toestemming voor cookies