Mokosh vochtinbrengende body wash gel Kers met amber 300 ml

€ 12,60
Inclusief belasting

De delicate geur van kersen en amber zorgt voor plezier bij elke douche

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Mokosh vochtinbrengende body wash gel Kers met amber 300 ml

Natural Body Wash Gel met de geur van Kers en Amber is een perfecte combinatie van plantaardige ingrediënten die de huid effectief reinigen en hydrateren. Dankzij de biofermentatie uit bamboebladeren, propaandiol, trehalose en betaïne blijft de huid langdurig gehydrateerd en versterkt het prebioticum uit cichoreiwortel de natuurlijke beschermende barrière. De delicate geur van kers en amber geeft plezier aan elke douche, kalmeert de zintuigen en maakt de dagelijkse verzorging tot een aromatische ervaring.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid gel aan op de vochtige lichaamshuid, reinig deze met een massage en spoel vervolgens af met water.

Let op, ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Batches kunnen verschillen in geurintensiteit, kleur en consistentie. Dit is een natuurlijk proces dat de kwaliteit van het product niet beïnvloedt en in de loop van de tijd kan evolueren. Bewaren op een donkere plaats bij kamertemperatuur.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumcocosulfaat, cocamidopropylbetaïne, propaandiol, betaïne, zonnebloemolie polyglyceryl - 4 esters, trehalose, Lactobacillus/Arundinaria Gigantea fermentfiltraat, Prunus Avium Juice , inuline, polysorbaat 80, Amber , Leuconostoc/radijswortelfermentfiltraat , Glycerine, Citroenzuur, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Natriumchloride, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum, Linalool, Hexyl Cinnamal. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115205
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902729036030

Mokosh vochtinbrengende...

€ 12,60
group_work Toestemming voor cookies