Mokosh hydraterende en verhelderende bodylotion Kers 200 ml

€ 16,70
Inclusief belasting

Bereik een glow en voel je mooi in je huid!

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Mokosh hydraterende en verhelderende bodylotion Kers 200 ml

Ontdek het geheim van een zijdezachte en prachtig verlichte huid dankzij onze Moisturizing and Illuminating Cherry and Amber Body Lotion. De lichte formule trekt snel in, zorgt voor intense hydratatie en versterkt de natuurlijke glans van de huid. Het glow dat u bereikt, zal uw huid stralend en gezond maken.

Belangrijkste voordelen:

-Hydraterend en voedend: Karitéboter gecombineerd met squalaan, zoete amandelolie en betaïne hydrateren, regenereren en voeden de huid intensief en zorgen voor een zijdezachte huid.

- Verlichtend effect: gold reflecteren zachtjes het licht, waardoor de huid een subtiel verhelderend effect krijgt. De huid wordt stralend en stralend.

-Bescherming en regeneratie: Panthenol beschermt de huid, versnelt regeneratieprocessen, verzacht irritaties, waardoor de huid beschermd en gezond wordt.

-Verbeterende stevigheid en elasticiteit: Amberextract verhoogt de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor deze een jeugdige uitstraling krijgt.

- Hydraterende bevochtigingsmiddelen: Sorbitol en AQUAXYL™ met natuurlijke xylitol houden vocht vast in het stratum corneum en voorkomen verdamping ervan.

-Hydraterende gisting: Radijsgisting heeft een hydraterende en antibacteriële werking en verbetert de natuurlijke schoonheid van de huid.

Geniet van een moment van verzorging, omhul uw huid met de delicate geur van kersen, terwijl u de hydraterende en verhelderende voordelen van onze unieke bodylotion ervaart.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer een kleine hoeveelheid lotion in cirkelvormige bewegingen in de huid van het lichaam.

Let op, ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Batches kunnen verschillen in geurintensiteit, kleur en consistentie. Dit is een natuurlijk proces dat de kwaliteit van het product niet beïnvloedt en in de loop van de tijd kan evolueren. Bewaren op een donkere plaats bij kamertemperatuur.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerylstearaatcitraat, propaandiol, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, capryl/caprinezuurtriglyceride, Butyrospermum Parkii-boter, panthenol, sorbitol, betaïne, glycerylstearaat, isoamyllauraat, squalaan, Prunus Avium- Juice , Leuconostoc/radijswortelfermentfiltraat, Amber , Glycerine, Xylitol, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Lecithine, Pullulan, Xanthaangom, Sclerotiumgom, Cetearylalcohol, Mica, Titaniumdioxide, Siliciumdioxide, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Citroenzuur, Pantolacton, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum, Linalool, Hexyl Cinnamal , Limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115206
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902729036078

Mokosh hydraterende en...

€ 16,70
group_work Toestemming voor cookies