Miya Cosmetics HAND.lab care Handcrème verhelderende verkleuringen 60 ml

€ 7,01
Inclusief belasting

De handcrème is geschikt voor de dagelijkse verzorging van alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Miya Cosmetics HAND.lab care Handcrème verhelderende verkleuringen 60 ml

Een handcrème die veel voordelen heeft voor de huid van je handen, waaronder het verminderen van verkleuringen. Dit zijn de belangrijkste ingrediënten en eigenschappen van deze crème:

-Verkleuringsverhelderend complex: bevat Japans mandarijnextract, niacinamide, vitamine E, citroenzuur en irisextract. Het werkt tegen huidverkleuringen, onder meer veroorzaakt door de zon, hormonen en huidveroudering.

-Rijstolie: Helpt de huid te hydrateren en het uiterlijk te verbeteren. Vermindert ruwheid en zorgt voor zijdezachte zachtheid.

-Kokosolie: Heeft hydraterende eigenschappen, beschermt tegen uitdroging en geeft verlichting aan de droge huid.

-Avocado-olie: rijk aan voedingsstoffen die de regeneratie van de huid helpen en veroudering tegengaan.

-Sheaboter: verjongt de huid en houdt deze zacht en soepel.

De handcrème is geschikt voor de dagelijkse verzorging van alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid. Het wordt vooral aanbevolen voor een huid die ruw of droog is of wordt blootgesteld aan externe factoren, zoals veelvuldig handen wassen en ontsmettingsmiddelen. Het product kan ook een behandeling zijn voor de rijpere huid met zichtbare vlekken, verkleuringen en rimpels die het gevolg zijn van blootstelling aan UV-stralen. De werking van deze crème omvat het verminderen van verkleuring, het hydrateren, verzachten, verstevigen en elastisch maken van de huid, waardoor de handen er jonger en gezonder uitzien.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik de crème regelmatig 2-3 keer per dag als zelfstandige verzorging of als tweede behandelingsfase om de verkleurde handhuid lichter te maken, samen met peeling (2-3 keer per week). Masseer een kleine hoeveelheid crème in de huid van uw handen en laat het intrekken. Trekt snel in en laat geen vettig laagje achter.

SAMENSTELLING

Aqua *, Oryza Sativa Zemelenolie*, Glycerine*, Butyrospermum Parkii Boter*, Cocos Nucifera Olie*, Coco-Caprylaat/Capraat*, Cetearyl Alcohol*, Glycerylstearaat Citraat*, Niacinamide, Hectoriet*, Glycerylstearaat*, Citrus Unshiu Peel Extract*, Biotine, Persea Gratissima-olie*, Iris Florentina-wortelextract*, Tocoferylacetaat, Xanthaangom*, Melkzuur*, Citroenzuur*, Natriumcitraat, Fenoxyethanol, Caprylylglycol, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum, Citronellol, Hexyl Kaneel, Limoneen, Linalool.* ingrediënt van natuurlijke oorsprong. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114010
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904804150983

Miya Cosmetics HAND.lab...

€ 7,01
group_work Toestemming voor cookies