YOPE Natuurlijke herstellende verkoelende crème voor benen en voeten 75 ml

€ 5,30
Inclusief belasting

Natuurlijke herstellende verkoelende crème voor benen en voeten "Rusted Feet"

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

YOPE Natuurlijke herstellende verkoelende crème voor benen en voeten 75 ml

Natuurlijke herstellende verkoelende crème voor benen en voeten "Wypoczete Stopy" is een product gemaakt om vermoeide benen te kalmeren en op te frissen. Het bevat natuurlijke ingrediënten die een verzachtende, verkoelende werking hebben en de symptomen van een geïrriteerde huid op de voeten helpen verlichten. Plantenextracten in de crème helpen het gevoel van zwaarte en vermoeidheid in de voeten weg te nemen en herstellen hun lichtheid.

De belangrijkste actieve ingrediënten zijn:

-Onsen-Sui Thermaal Water: Rijk aan probiotica en postbiotica, dat de symptomen van huidirritatie op de voeten helpt verlichten.

-Complex van guldenroede, citroenschil en slagersbezem: Dit complex heeft een verfrissende en drainerende werking, waardoor het gevoel van brandend en zwellen wordt geminimaliseerd.

Het product bevat 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waardoor het delicaat en huidvriendelijk is. Het is de perfecte manier om te ontspannen en vermoeide benen op te frissen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème aan op vermoeide benen en voeten en masseer zachtjes. Gebruik wanneer uw voeten rust nodig hebben.

SAMENSTELLING

Aqua , polyglyceryl-3-stearaat, C13-15-alkaan, cetearylalcohol, glycerine, natriumstearoyllactylaat, pentyleenglycol, Butyrospermum Parkii-boter, Brassica Campestris-zaadolie, Vitis Vinifera-zaadolie, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, glycerylstearaat, Camelina Sativa-zaadolie , Cetylalcohol, Levulinezuur, Menthol, Olea Europaea Fruitolie, Gehydrogeneerd ZetmeelHydrolysaat, Gistextract, Onsen-Sui, Menthyl Lactaat, Ruscus Aculeatus Wortel Extract, Citrus Limon Peel Extract, Solidago Virgaurea Extract, Parfum, Natrium Levulinaat, Hexamidine Diisethionaat, Natriumbenzoaat , Kaliumsorbaat, Natriumfosfaat, Limoneen, Linalool, Citral, Eugenol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113985
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903760204990

YOPE Natuurlijke...

€ 5,30
group_work Toestemming voor cookies