Mydlarnia Cztery Szpaki natuurlijke zeezeep met algen 110 g

€ 6,00
Inclusief belasting

Het is een stuk zeep met een verfrissend aroma

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Mydlarnia Cztery Szpaki natuurlijke zeezeep met algen 110 g

Sea Soap is een product gemaakt met de hoogste kwaliteit in gedachten, op basis van zorgvuldig geselecteerde plantaardige oliën, en het productieproces is een waar vakmanschap. Het is een stuk zeep dat een verfrissend aroma afgeeft met tonen van salie en dennen, waardoor een unieke ervaring ontstaat. De klassieke en heilzame basissamenstelling van de reep bevat kokosolie, ricinusolie, olijfolie en sheaboter. Het geheel is verrijkt met de minder bekende, ale uiterst veelzijdige tamanu-olie, die al eeuwenlang wordt gebruikt voor medicinale en schoonheidsdoeleinden in verschillende delen van Azië, Afrika en de eilanden in de Stille Oceaan. Dankzij tamanu biedt Sea Soap unieke verzorgingsvoordelen.

HOE TE GEBRUIKEN

Plaats de staaf onder een stroom water, schuim hem meerdere keren in uw handen om schuim te verkrijgen en reinig daarmee de huid ego hele lichaam.

SAMENSTELLING

Natrium Shea Butteraat, Natrium Cocoaat, Natrium Olivaat, Natrium Castoraat, Natrium Tamanuaat, Laminaria Digitata Poeder, Chlorella Pyrenoidosa Poeder, Spirulina Platensis Poeder, Salvia Lavandulifolia Bladolie, Cymbopogon Martini Olie, Pinus Sylvestris Bladolie, Citrus Limon Peel Olie, CI 77007, Titaandioxide, Limoneen*, Citral*, Geraniol*, Linalool*, Citronellol*. *bestanddelen van natuurlijke etherische oliën De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114159

Specifieke referenties

ean13
5903641982085

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 6,00
group_work Toestemming voor cookies