Mydlarnia Cztery Szpaki natuurlijke zeep Król Laur 110 g

€ 6,00
Inclusief belasting

Deze zeep wordt speciaal aanbevolen voor de verzorging van de gevoelige, droge en problematische huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Mydlarnia Cztery Szpaki natuurlijke zeep Król Laur 110 g

"King Laurel" is een unieke interpretatie van de klassieke laurierzeep, die al eeuwenlang bekend staat om zijn gunstige eigenschappen voor de huid. Om deze zeep nog unieker te maken, hebben we hem verrijkt met de frisse geur van etherische olie van cipressen.De natuurlijke zepen van Czterech Szpaky worden op traditionele wijze met de hand gemaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige plantaardige oliën, waardoor het gehele productieproces een echte ambacht. "King Laurel" bevat heilzame laurierolie, die de huid niet alleen perfect reinigt, ale ook zachtjes voedt. Deze zeep wordt speciaal aanbevolen voor de verzorging van de gevoelige, droge en problematische huid. De toevoeging van etherische olie van cipressen geeft de zeep een unieke, bosbalsamico geur.

HOE TE GEBRUIKEN

Plaats de staaf onder een stroom water, schuim hem meerdere keren in uw handen om schuim te verkrijgen en reinig daarmee de huid ego hele lichaam.

SAMENSTELLING

Natriumcocoaat, natriumolivaat, natriumcastoraat, natriumsheaboteraat, natriumlauraat, natriumhempaat, montmorilloniet, bladolie van Cupressus Sempervirens, limoneen*. *bestanddelen van natuurlijke etherische oliën. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114163
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903641982009

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 6,00
group_work Toestemming voor cookies