Mydlarnia Cztery Szpaki natuurlijke toorts- en duindoornzeep 110 g

€ 6,00
Inclusief belasting

Een geel stuk zeep dat de ruimte opfleurt met zijn zoete en verfrissende geur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Mydlarnia Cztery Szpaki natuurlijke toorts- en duindoornzeep 110 g

De Mullein en Duindoorn bar is een charmant, geel stuk zeep dat de ruimte opfleurt met zijn zoete en verfrissende geur. Essentiële oliën van bergamot, groene citroen, rozenhout en jeneverbes creëren een intens, fris en energiek aromatisch boeket dat zowel delicaat als bloemig is. Deze kubus onderscheidt zich door zijn prachtige schaduw, die te danken is aan duindoornolie. Dit ingrediënt heeft een regenererend effect en herstelt de elasticiteit, de gezonde kleur en het stralende uiterlijk van de huid. Koningskaars in de vorm van olie-extract heeft verzachtende eigenschappen, waardoor het perfect is voor de verzorging van een gevoelige huid die gevoelig is voor irritatie. Deze zeep is een echte explosie van lentefrisheid en een stimulerende geur.

HOE TE GEBRUIKEN

Plaats de staaf onder een stroom water, schuim hem meerdere keren in uw handen om schuim te verkrijgen en reinig daarmee de huid ego hele lichaam.

SAMENSTELLING

Natrium Shea Butteraat, Natrium Cocoaat, Natrium Olivaat, Natrium Castoraat, Natrium Zonnebloemaat, Citrus Aurantium Bergamia Peel Olie, Oleum Citrus Limonum, Verbascum Thapsus Bloemenextract, Natrium Duindoornaat, Aniba Rosaeodora Wood , Juniperus Communis Fruitolie, Linalool*, Limoneen*, Geraniol*, benzylbenzoaat*. *bestanddelen van natuurlijke etherische oliën. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114161

Specifieke referenties

ean13
5903641981941

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 6,00
group_work Toestemming voor cookies