Mydlarnia Cztery Szpaki natuurlijke fruitzeep met bramenolie 110 g

€ 6,00
Inclusief belasting

Het is een echte traktatie voor de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Mydlarnia Cztery Szpaki natuurlijke fruitzeep met bramenolie 110 g

Fruitzeep moedigt je aan met zijn smakelijke geur, ale we raden je zeker aan om het te gebruiken voor het wassen in plaats van het te consumeren. Verrijkt met fruitoliën uit abrikoos en bosbes, biedt het essentiële vitamines en onverzadigde vetzuren die de huid elastisch, stevig en vol leven maken. De zeep voedt en regenereert de huid, waardoor deze tevreden blijft. Extra ondersteuning van de huid wordt geboden door schisandra-maceraat en kleisoorten zoals roze en rood. Fruitzeep verwent je zintuigen met de zoete citrusgeur van limoen, sandelhout, geranium en vanille. Om het fruitige thema te benadrukken is de zeep verrijkt met abrikozenolie en bramenolie. Abrikozenolie, rijk aan voedingsstoffen zoals vitamine A en E en onverzadigde vetzuren, helpt de juiste hydratatie van de huid te behouden en beschermt deze tegen uitdroging. Het wordt gemakkelijk opgenomen, waardoor de huid zacht en glad blijft. Bosbessenolie helpt dankzij de natuurlijke antioxidanten vrije radicalen te bestrijden en beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van vervuiling. Het ondersteunt de regeneratie van de huid, verbetert de elasticiteit en egaliseert de kleur. Fruitzeep is een echte verzorgingstraktatie!

HOE TE GEBRUIKEN

Plaats de staaf onder een stroom water, schuim hem meerdere keren in uw handen om schuim te verkrijgen en reinig daarmee de huid ego hele lichaam.

SAMENSTELLING

Natriumcocoaat, natriumsheaboteraat, natriumricaat, natriumricinoleaat, gedistilleerde citrus aurantifoliaschilolie, limoneen*, natriumamandel, natriumabrikoospitlaat, Vaccinium Myrtillus zaadolie, Schisandra Chinensis fruitextract, Alkanna Tinctoria wortelextract, natriumzonnebloemaat, illite, kaolien , Ultramarines, Pelargonium Graveolens-bloemolie, Amyris Balsamifera-schorsolie, Vanilla Planifolia-fruitolie, Linalool*, Citral*, Geraniol*, Citronellol*. *bestanddelen van natuurlijke etherische oliën. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114173

Specifieke referenties

ean13
5903641982856

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 6,00
group_work Toestemming voor cookies