Mydlarnia Cztery Szpaki Vloeibare zeep Aardbei en Verbena 500 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Het is een ideale optie voor de dagelijkse verzorging en biedt zowel sensueel genot als voordelen voor de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Mydlarnia Cztery Szpaki Vloeibare zeep Aardbei en Verbena 500 ml

De vloeibare zeep Aardbei en Verbena is een waar feest voor de zintuigen. De combinatie van het zoete aroma van aardbeipitten en vanille met de energieke en verfrissende geur van verbena zorgt voor een unieke geurcompositie die indrukwekkend lang op de huid blijft zitten en de hele dag voor een fris gevoel zorgt. Het is bovendien een uiterst efficiënt product. Zelfs een klein druppeltje zeep produceert een grote hoeveelheid stabiel schuim, waardoor het lang meegaat. Bovendien heeft de aanwezigheid van aardbeienzaadolie een beschermende, regenererende en hydraterende werking, waardoor de huid fluweelzacht en zacht aanvoelt. Het is een ideale optie voor de dagelijkse verzorging en biedt zowel sensueel genot als voordelen voor de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de vochtige huid van uw handen, verdeel het zachtjes over het oppervlak en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Glycerine, Aqua , Kaliumcocoaat, Cocamidopropylbetaïne, Kaliumolivaat, Decylglucoside, Fragaria Ananassa Zaadolie, Litsea Cubeba Fruitolie, Vanilla Planifolia Fruitolie, Natriumchloride, Citral*, Limoneen*, Linalool*. *bestanddelen van natuurlijke etherische oliën. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114175

Specifieke referenties

ean13
5903641982122

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies