beBIO Ewa Chodakowska Natuurlijke diep hydraterende voetcrème Cactusvijg en Japanse Kersenbloesem 75 ml

€ 3,40
Inclusief belasting

Natuurlijke, diep hydraterende voetcrème bevat 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De rijke samenstelling hydrateert, voedt en regenereert bovendien de huid van uw voeten, waardoor ze glad en

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

strong

;background-color:#FFFFFF;"> Natuurlijke, diep hydraterende voetcrème bevat 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De rijke samenstelling hydrateert, voedt en regenereert bovendien de huid van je voeten, waardoor ze glad blijven en goed verzorgd.

Natuurlijke plantaardige oliën die aan de cosmetica zijn toegevoegd, versterken de natuurlijke beschermende barrière van de huid, voeden en verzachten deze, regenereren de opperhuid en geven de huid elasticiteit. Aloëbladsap en suikermoisturizer kalmeren irritaties, hydrateren en verzorgen sterk, terwijl de huid van de voeten elastischer wordt. Tocoferol, of vitamine E, ook wel de vitamine van de jeugd genoemd, is een uitstekende antioxidant.
Cactusvijg-extract is een uitstekende antioxidant, verzacht, verstevigt en hydrateert de huid en verhoogt de hydratatie, waardoor de weerstand van de huid tegen beschadiging wordt verbeterd. Het verbetert het uiterlijk en voedt ook. Japans kersenbloesem extract kalmeert, kalmeert en hydrateert de huid perfect en geeft de huid uitstraling en vitaliteit, het heeft ook een beschermend effect.

De crème bevat alleen geuren van natuurlijke oorsprong, de toon van de geur is plantaardig en fris.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik beBIO crème 's ochtends en 's avonds op schone voeten. De voedende formule van de crème laat geen plakkerig laagje achter op de huid en trekt gemakkelijk in.

SAMENSTELLING

Aqua , Helianthus Annuus Zaadolie, Glycerine, Coco-Caprylaat/Capraat, Glyceryl Stearaat Citraat, Glyceryl Stearaat, Tocoferol, Aloe Barbadensis Juice , Opuntia Ficus-Indica Stam Extract, Prunus Serrulata Bloem Extract, Cetearyl Alcohol, Glycine Soja Olie, Saccharide Isomeraat , Glycerylcaprylaat, Natriumfytaat, Xanthaangom, Natriumcitraat, Citroenzuur, Natriumhydroxide, Dinatriumfosfaat, Triethylcitraat, Caprylylglycol, Benzoëzuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum

104398

Specifieke referenties

ean13
5908233660075

beBIO Ewa Chodakowska...

€ 3,40
group_work Toestemming voor cookies