Nivea Men Silver Protect Anti-transpirant stick 50 ml

€ 4,69
Inclusief belasting

Anti-transpirant met zilverionen voor mannen zorgt niet alleen voor bescherming, ale ook voor een gevoel van frisheid en comfort in elke situatie.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Nivea Men Silver Protect Anti-transpirant stick 50 ml

NIVEA MEN Silver Protect anti-transpirant is een uitstekende keuze voor mannen die in elke situatie betrouwbare bescherming verwachten. Dit product beschermt niet alleen effectief tegen zweet, ale zorgt ook voor een aangenaam fris gevoel en een unieke, mannelijke geur. De anti-transpirantformule is gemaakt voor langdurige effectiviteit. De bescherming duurt tot 48 uur, wat wordt bevestigd door talrijke positieve meningen van tevreden klanten. Hierdoor weet je zeker dat de anti-transpirant ook in moeilijkere omstandigheden aan je verwachtingen zal voldoen. De praktische stick maakt het aanbrengen van anti-transpirant snel en gemakkelijk. Door het kleine formaat van de cosmetica stop je hem gemakkelijk in een rugzak of sporttas, waardoor hij een ideale metgezel is voor in de sportschool of tijdens fysieke activiteiten. Anti-transpirant met zilverionen voor mannen zorgt niet alleen voor bescherming, maar ook voor een gevoel van frisheid en comfort in elke situatie.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng aan op je oksels en laat drogen.

SAMENSTELLING

Aqua , aluminiumchloorhydraat, PPG-14 butylether, cetylpalmitaat, gehydrogeneerde ricinusolie, C12-15 alkylbenzoaat, cetearylalcohol, propyleenglycol, palmitinezuur, stearinezuur, parfum, aluminiumsesquichloorhydraat, C20-40 alkylstearaat, oleth-20 , Zilvercitraat, Octyldodecanol, Persea Gratissima-olie, Steareth-2, Steareth-21, Myristinezuur, Citroenzuur, Arachidinezuur, Oliezuur, Oryzanol, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamaat, Limoneen, Benzylalcohol, Eugenol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112590

Specifieke referenties

ean13
42429654

Nivea Men Silver Protect...

€ 4,69
group_work Toestemming voor cookies