NIVEA Men Senstive Pro Ultra-Calming Douchegel 500 ml

€ 5,51
Inclusief belasting

Douchegel is een veelzijdige 3-in-1 cosmetica, geschikt voor lichaam, gezicht en haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

NIVEA Men Senstive Pro Ultra -Kalmerende douchegel 500 ml

Sensitive Pro douchegel is een veelzijdige 3-in-1 cosmetica, geschikt voor lichaam, gezicht en haar. De formule is verrijkt met hennepzaadolie van 100% natuurlijke oorsprong. Dit ingrediënt heeft een gunstige werking op zowel huid als haar. De douchegel verwijdert effectief onzuiverheden en zorgt voor een aangenaam fris gevoel. Na gebruik laat het een karakteristieke, mannelijke geur achter op je huid en haar die je de hele dag zal omringen. Het is de perfecte keuze voor de dagelijkse verzorging en biedt uitgebreide zorg.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de gel aan op een spons/washandje of rechtstreeks op de vochtige huid en masseer tot schuim ontstaat. Spoel vervolgens uw lichaam grondig af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , cocamidopropylbetaïne, natriummyrethsulfaat, natriumlaurethsulfaat, coco-glucoside, natriumchloride, cannabis sativa-zaadolie, tocoferol, glycerine, glycoldistearaat, gehydrogeneerde ricinusolie, citroenzuur, benzoëzuur, natriumbenzoaat, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112710

Specifieke referenties

ean13
9005800354873

NIVEA Men Senstive Pro...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies