Nivea Instant Hydraterende Bodylotion 400 ml

€ 8,91
Inclusief belasting

Direct hydraterende bodylotion

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Nivea Instant Hydraterende Bodylotion 400 ml

Instantly Moisturizing Body Lotion is een oplossing voor uw normale tot droge huid en voorziet deze van de nodige hydratatie en verzorging. Dankzij de formule verrijkt met zeemineralen zorgt de balsem voor langdurige ego gedurende de dag. De gepatenteerde NIVEA-formule is gebaseerd op de veronderstelling dat de huid een natuurlijk vermogen heeft om vocht vast te houden in de diepere lagen. De combinatie van vochtinbrengende stoffen, beschermende lipiden en voedende oliën houdt het vocht van de huid vast en voorkomt verlies naar buiten. De huid wordt effectief beschermd tegen uitdroging en het hydratatieniveau wordt verhoogd.

HOE TE GEBRUIKEN

Neem een douche om je hele lichaam grondig te wassen. Breng de bodymilk royaal aan op uw lichaam en masseer het in. Breng de bodylotion opnieuw aan op bijzonder droge plekken

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, isopropylpalmitaat, alcohol denat., glycerylstearaat SE, cetearylalcohol, Maris Sal, dimethicon, carbomeer, natriumhydroxide, natriumcetearylsulfaat, fenoxyethanol, linalool, limoneen, benzylalcohol, citronellol, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112712
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900017047614

Nivea Instant Hydraterende...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies