Fitomed anti-cellulitis gezichts- en lichaamsconcentraat met liposomen 100 ml

€ 8,49
Inclusief belasting

Anticellulitisconcentraat met liposomen is een product bedoeld voor de verzorging van de huid met symptomen van cellulitis

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Fitomed anti-cellulitis concentraat voor gezicht en lichaam met liposomen 100 ml

Anticellulitisconcentraat met liposomen is een product bedoeld voor de verzorging van de huid met symptomen van cellulitis. Het heeft multidirectionele effecten, waardoor de zichtbaarheid van cellulitis wordt verlicht, de huidstructuur wordt versterkt, het celmetabolisme wordt versneld en de bloedcirculatie wordt verbeterd. Het product bevat natuurlijke ingrediënten, zoals klimop-, paardenkastanje- en guarana-extracten, evenals cafeïne en L-carnitine. Regelmatig gebruik kan de conditie van de huid helpen verbeteren op plaatsen die zijn aangetast door cellulitis, zoals de dijen, billen en buik. Het product is veganistisch en bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer de cosmetica met het concentraat zachtjes in de huid. Voor dagelijks gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , kruidenextracten (25%): Hedera-helix, Artemisia Abrotanum, Ruscus aculeatus, Aesculus Hippocastanum, Algen, Paullinia Cupana; Glycerine, lecithine (2%), D- panthenol (4%), trilaureth-4-fosfaat, sorbitol, melkzuur, cafeïne, carnityne diazolidinylureum, fenoxyethanol, ethylhexyglycerine. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113138
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5907504400730

Fitomed anti-cellulitis...

€ 8,49
group_work Toestemming voor cookies