ONLYBIO Ritualia Face Lift Yoga ontspannende olie voor gezichtsmassage en yoga 30 ml

€ 12,80
Inclusief belasting

De olie combineert voordelen voor lichaam en huid, waardoor een moment van ontspanning en verzorging voor uw gezicht ontstaat

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Laatste items in voorraad

ONLYBIO Ritualia Face Lift Yoga ontspannende olie voor gezichtsmassage en yoga 30 ml

Gezichtsmassage en yoga-olie is een uniek product dat volledige ontspanning en ontspanning biedt. Het werkt op veel manieren ten goede aan uw huid en zintuigen:

-Ontspanning van de gezichtsspieren: De olie helpt bij het wegwerken van stress en spanning die zich in de gezichtsspieren heeft opgehoopt. Dit is het perfecte moment voor je lichaam en geest.

-Voedingsstoffen: Dankzij het gehalte aan kukui-olie en murumuru-boter voedt het product de huid intensief, waardoor deze regenereert en er jonger uitziet.

-Gezichtsmassage: De olie vergemakkelijkt gezichtsmassage, wat kan helpen de spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te verbeteren.

-Het gladmaken van de huid: Het heeft een gladmakend effect op de huid en stimuleert de productie van collageen en elastine, wat bijdraagt aan een verhoogde elasticiteit van de huid.

-Vermindering van fijne lijntjes en rimpels: Regelmatig gebruik van de olie kan de verschijning van fijne lijntjes en rimpels helpen verminderen, waardoor de huid er jonger uitziet.

Dit is een product dat voordelen voor lichaam en huid combineert, waardoor een moment van ontspanning en verzorging voor uw gezicht ontstaat.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid olie (een paar druppels) op uw handen om het product zachtjes op te warmen voordat u het op de huid aanbrengt.

SAMENSTELLING

Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) olie, Vitis Vinifera (druiven) zaadolie, Astrocaryum Murumuru zaadboter, Aleurites Moluccanus zaadolie, Rubus Idaeus ( Raspberry ) zaadolie, Nigella Sativa ( Black komijn) olie, Simmondsia Chinensis (Jojoba) zaadolie , Parfum, Limoneen, Citral, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113837
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904209845057

ONLYBIO Ritualia Face Lift...

€ 12,80
group_work Toestemming voor cookies