ONLYBIO Hair in Balance Love is in the Hair Azijn haarspoeling 300 ml

€ 7,20
Inclusief belasting

Voel het effect van perfecte gladheid en glans met azijnspoeling

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
14
Niet op voorraad

ONLYBIO Hair in Balance Love is in the Hair Azijn haarspoeling 300 ml

Azijnspoeling is de perfecte oplossing voor ruw en dof haar. Dankzij het gehalte aan fruitazijn helpt het product vocht in het haar vast te houden en de haarschubben te sluiten, wat zich vertaalt in het verzachten, gladmaken en verminderen van kroezen en statische elektriciteit. Effectieve hydratatie wordt bovendien verzorgd door aloë, dat het haar beschermt tegen vochtverlies. Het haar wordt flexibeler, minder gevoelig voor broosheid en de punten zijn minder gevoelig voor splijten. Ontdek de exotische geur van drakenfruit die zorgt voor een goed humeur en tegelijkertijd voor je haar zorgt.

HOE TE GEBRUIKEN

Spoel gewassen en geconditioneerd nat haar uit. Druk de formule in de strengen. Spoel na 10 seconden alles af met warm water. Gebruik het product elke 3-4 wasbeurten. Pas de gebruikte hoeveelheid product aan de lengte en dichtheid van uw haar aan.

SAMENSTELLING

Aqua , Cider Azijn, Rubus Idaeus Azijn, Black Bessen Azijn, Behenamidopropyl Dimethylamine, Aloe Barbadensis Juice , Melkzuur, Cyamopsis Tetragonoloba Gom, Polyglyceryl-4 Lauraat/Sebacaat, Polyglyceryl-6 Caprylaat/Capraat, CI 14720, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat , Benzylalcohol, Benzoëzuur, Dehydroazijnzuur, Tocoferol, Parfum, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115586

Specifieke referenties

ean13
5905805287838

ONLYBIO Hair in Balance...

€ 7,20
group_work Toestemming voor cookies