ONLYBIO Hair in Balance Love is in the Hair Haarlamineermasker 200 ml

€ 6,80
Inclusief belasting

Een lamineermasker is de perfecte manier om een ongelooflijke glans en extra bescherming voor je haar te bereiken

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6

ONLYBIO Hair in Balance Love is in the Hair Haarlamineermasker 200 ml

Een lamineermasker is de perfecte manier om een ongelooflijke glans en extra bescherming van je haar tegen externe factoren te bereiken. Je kunt het iedere dag gebruiken als aanvulling op je dagelijkse verzorging of wanneer je merkt dat je haar dof en ruw is geworden. Regelmatig gebruik van het masker draagt bij aan het verkrijgen van los, glad en glanzend haar. Het lamineermasker heeft een zoete geur van sappige frambozen die je in een romantische stemming brengen. Als je droomt van het effect van gladde, losse en ongelooflijk glanzende lokken, dan is dit masker misschien de perfecte oplossing. Het is een vegan formule die het haar er prachtig uit laat zien en tegelijkertijd beschermd wordt tegen de schadelijke effecten van externe factoren. Het product kan worden gebruikt voor de verzorging van haar van verschillende porositeit, dankzij de combinatie van agargom, plantaardige eiwitten en avocado-olie.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het masker aan op vochtig haar dat uit het overtollige water is geperst. Wacht een paar minuten en spoel af.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Coco-Caprylaat/Capraat, Behentrimoniumchloride, Cetrimoniumchloride, Persea Gratissima ( Avocado ) Olie, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) Olie, Agar, Tocoferol, Gehydrolyseerd Plantaardig Eiwit, Glycerine, Hydroxyethylcellulose, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citroenzuur Zuur, benzylalcohol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115591
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805287883

ONLYBIO Hair in Balance...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies