Veoli Botanica It's Tan O'clock Zelfbruinende Schuim met Kokoswater en Bruin Algenextract 240 ml

€ 42,80
Inclusief belasting

Het schuim zorgt ervoor dat ook de huid goed verzorgd wordt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Laatste items in voorraad

Veoli Botanica It's Tan O'clock Zelfbruinende Schuim met Kokoswater en Bruin Algenextract 240 ml

Het gebruik van het schuim is een plezier. Door de kleurloze, extreem lichte consistentie geeft het product geen vlekken op kleding en beddengoed, dus na het aanbrengen hoeft u zich geen zorgen te maken over gênant vuil. Je zult ook blij zijn met hoe snel het schuim absorbeert. En als je de I gLOVE TAN-handschoen gebruikt voor het aanbrengen, wordt de kleur nog spectaculairder. Geleidelijk effect van een natuurlijke bruine kleur, die tot een week aanhoudt na een enkele applicatie. In de samenstelling van het schuim vind je een combinatie van natuurlijke plantaardige bruiningsingrediënten, waardoor je direct een sunkissed effect krijgt. Het is Bronz'Alg, d.w.z. een extract uit bruine algen dat de synthese van melanine in de huid ondersteunt, natuurlijke melanine uit de dadelpalm die een sterke antioxidant is, en natuurlijke, veganistische DHA geproduceerd op basis van tarwe, maïs en rode biet. Het schuim zorgt ervoor dat ook de huid goed verzorgd wordt. Aloë-sap kalmeert en hydrateert zachtjes, net als betaïne van rode biet, dat water in de huid bindt. Frambozenextract verfrist, verzacht en regenereert de opperhuid, terwijl perzikbloesemextract verheldert en revitaliseert en beschermt tegen vrije radicalen. Het kokoswater dat erin wordt gebruikt, hydrateert echter niet alleen, maar stimuleert ook de zintuigen met de intrigerende geurtonen van Balinese kokosnoot.

HOE TE GEBRUIKEN

Schudden voor gebruik. Breng het schuim aan op een droge en gereinigde lichaamshuid. Breng een dunnere laag van de cosmetica aan op ellebogen, knieën en enkels. Was het product na een bepaalde tijd, afhankelijk van het gewenste effect (3-8 uur), grondig van de huid.

SAMENSTELLING

Aqua dihydroxyacetone glycerine aloe barbadensis bladsapbifurcaria bifurcata extract melaninprunus persica ( peach ) bloemenextractrubus idaeus fruitextractcocos nucifera ( coconut ) fruitextract karamel betaïnecocamidopropylbetaïne acetyltyrosine levulinezuren natriumlevulinaat parfum polyglyceryl-4 capraatnatriumfytaat natriumbenzoaat kaliumsorbaatcitroenzuur limoneen linalool coumarine hex yl kaneel

de exacte samenstelling vermeld op de verpakking

109254
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5907222052723

Veoli Botanica It's Tan...

€ 42,80
group_work Toestemming voor cookies