ONLYBIO Body in Balance Kids Body wash gel voor kinderen Lychee en Orange 400 ml

€ 6,40
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

family :'Times New Roman';">BESCHRIJVING

Baden is niet alleen een tijd van zorgeloos plezier, maar ook een kans om bewust voor de tere huid van de baby te zorgen. Daarom hebben we in de douchegel uit Body in Balance Kids lijn maar liefst 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong opgenomen die de hydrolipidenbarrière, een beschermende laag van de huid, verzorgen. Het product werkt uiterst zacht en veroorzaakt geen irritatie. Het heeft hydraterende en regenererende eigenschappen en omhult de baby tegelijkertijd met de zoete geur van lychee en sinaasappel.

Om de gevoelige huid te verzorgen, hebben we in de gelformule opgenomen:

Lychee-extract - is perfect voor de gevoelige en zelfs geïrriteerde huid. Hydrateert en regenereert, waardoor het comfort van het kind wordt verhoogd.

Prebiotica - herstelt de hydrolipidenbarrière en beschermt de huid tegen de nadelige effecten van externe factoren en uitdroging.

De gel kan tijdens elk bad gebruikt worden, wanneer we een glimlach op het gezicht van de peuter willen toveren. Het is bedoeld voor kinderen vanaf 1 jaar.

HOE TE GEBRUIKEN

Verspreid voorzichtig een kleine hoeveelheid gel op een natte huid en spoel daarna grondig af met water.

SAMENSTELLING

Aqua, Coco-Glucoside, Natrium Coco-Sulfaat, Cocamidopropyl Betaine, Glycerine, Citrus Aurantium Dulcis ( Orange ) Schilolie, Litchi Chinensis Fruit Extract, Levan, Glyceryl Oleate, Citroenzuur, Tocoferol, Natriumchloride, Bacillus Subtilis Ferment Extract, Propanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, pentyleenglycol, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, parfum, limoneen, citronellol, geraniol.

104317
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209840922

ONLYBIO Body in Balance...

€ 6,40
group_work Toestemming voor cookies