Nacomi Next Level Revolutionair Serum met Bakuchiol 2% 30 ml

€ 10,70
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7
Dostępny

Een revolutionair serum met 2% bakuchiol op een zachte, geleidelijke manier exfolieert de opperhuid en ondersteunt de vernieuwing ervan. Bakuchiol, erkend als veganistisch alternatief voor retinol, veroorzaakt geen huidirritatie. Bedankt dankzij zijn anti-age eigenschappen vermindert het rimpels, verhoogt het het aantal rimpels fibroblasten die verantwoordelijk zijn voor de productie van collageen en elastine en verheldert verkleuringen. Serum verrijkt met marula-olie, Amandelolie, bloemenolie-extract en vitamine E verstevigen en verzacht de huid en geeft deze een gezonde uitstraling.


Een delicate maar effectieve formule van het serum, gebaseerd op natuurlijke ingrediënten actieve ingrediënten, vermindert de zichtbaarheid en het aantal rimpels, waardoor de huid glad, elastisch en stralend wordt. bakuchiol, door experts Bio-Retinol genoemd, het is een veganistisch alternatief een derivaat van vitamine A. In tegenstelling tot retinol veroorzaakt het geen roodheid en irritatie. Normaliseert het werk van talgklieren huid, egaliseert de kleur en verheldert verkleuringen. In zachtaardig Deze methode helpt de verhoornde laag van de opperhuid te verwijderen, waardoor de huid steviger wordt gladder, gelijkmatiger en stralender.

Dankzij zijn eigenschappen anti-age bakuchiol, vermindert rimpels en verhoogt het aantal fibroblasten die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen en elastine. Bovendien heeft het anti-acne eigenschappen. Het remt de voortplanting van bacteriën en ontsteking, waardoor de vorming van puistjes wordt voorkomen. Met als resultaat huid het wordt veel steviger en zichtbaar verjongd, zonder zichtbaar onvolkomenheden.

Samenstelling van natuurlijke Marula-oliën, Amandelolie en bloemenolie-extract voeden diep en zorgt voor een optimale hydratatie. Marula-olie heeft antibacteriële en antibacteriële eigenschappen vermindert acne laesies, littekens en verkleuringen. Verzacht en regenereert de huid en verhoogt de elasticiteit. Zoete amandelolie verstevigt en hydrateert de huid en beschermt haar tegen negatieve invloeden externe factoren. Het brengt opluchting en troost voor mensen met irritaties en allergieën. Daarnaast een extract van bloemenoliën verjongt, verzacht en regenereert de huid. Dankzij de aanwezige vitamine E, het serum bestrijdt effectief vrije radicalen en voorkomt veroudering cellen en verzorgt de tere huid rond de ogen.

Serum met 2% bakuchiol maakt de huid elastisch, stevig en zichtbaar verjongd en rimpels minder zichtbaar.

Gebruik

's Ochtends en 's avonds een kleine hoeveelheid aanbrengen op een gereinigd gezicht, hals en decolleté. Masseer zachtjes en laat het volledig intrekken. Gebruik voor het aanbrengen van crème/olie.

Huidtype en cosmetische defecten waarvoor dit product kan helpen:

  • normale huid

  • Gemengde huid

  • vettige huid

  • acne huid

  • volwassen huid

  • huid met rimpels

  • verkleurde huid

  • gevoelige huid

Prunus Amygdalus Dulcis-olie, capryl/caprinezuurtriglyceride, glycine sojaolie, tocoferylacetaat, bakuchiol, sclerocarya birrea-zaadolie, Citrus Aurantium Amara -bloemextract, Jasminum Officinale-bloem Extract, Lavandula Angustifolia-bloemextract, Paeonia Officinalis Bloemextract, Prunus Serrulata-bloemextract, Sambucus Nigra-bloem Extract, Rosa Damascena-bloemolie, Helianthus Annuus-zaadolie.

100992
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902539716085

Nacomi Next Level...

€ 10,70
group_work Toestemming voor cookies