Nacomi Next Level Serum met Vitamine C 15% 30 ml

€ 6,50
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
28
Dostępny

Geconcentreerd serum op basis van 3 vormen van vitamine C is perfect een manier om de glans van een doffe, vermoeide en grijze huid te herstellen. Het vermindert rimpels, egaliseert de kleur en ondersteunt de strijd tegen acne, Vitamine C, als sterke antioxidant, elimineert vrije radicalen door te vertragen verouderingsprocessen en het voorkomen van de vorming van rimpels. Serum verrijkt met wilde rozenolie en amandelolie verstevigt en verstevigt bovendien maakt de huid glad en verheldert hardnekkige verkleuringen.


Vitamine C is een van de meest populaire vitamines met een breed werkingsspectrum. Dankzij de ontstekingsremmende eigenschappen helpt het acne te bestrijden en kalmeert het irritaties. Als sterke en bewezen antioxidant is het een ideaal element van anti-aging . Het biedt de huid bescherming tegen vrije radicalen, wat het verouderingsproces vertraagt en beschermt tegen de negatieve invloed van externe factoren die de afbraak van intercellulaire componenten van de huid versterken. Door de collageensynthese te stimuleren, vermindert het bovendien niet alleen rimpels, maar voorkomt het ook de vorming van nieuwe.

Vitamine C helpt een doffe, grijze en vermoeide huid met een ongelijkmatige kleur een natuurlijke en stralende glans te geven. In combinatie met wilde rozenolie verheldert het verkleuringen, versterkt het de elasticiteit van de huid en helpt het de wanden van bloedvaten af te dichten, waardoor ze niet kunnen breken. De formule verrijkt met zoete amandelolie voedt diep en stimuleert de processen van natuurlijke reconstructie van de epidermis. Amandelolie verstevigt en hydrateert bovendien de huid en beschermt deze tegen negatieve externe factoren.

De aanwezige glycerine verzamelt en bindt water in de opperhuid, waardoor het samen met amandelolie zorgt voor een langdurige optimale hydratatie. Bovendien verhoogt het de elasticiteit en regeneratie van de huid en geeft het een fluweelzachte gladheid.

Het serum met 15% vitamine C egaliseert de huidskleur, verheldert de teint en geeft deze een stralende gloed en een gezonde uitstraling.

Gebruik

's Ochtends en/of 's avonds een kleine hoeveelheid aanbrengen op een gereinigd gezicht, hals en decolleté. Masseer zachtjes en laat het volledig intrekken. Gebruik voor het aanbrengen van crème/olie. Vermijd contact met de ogen.

Product voor uitwendig gebruik. Niet gebruiken op een beschadigde/geïrriteerde huid. Beschermen tegen kinderen. Stop het gebruik als er bijwerkingen optreden. Niet gebruiken met andere preparaten die retinol en AHA , BHA- en PHA -zuren bevatten. Tijdens de behandeling is het noodzakelijk om overdag crèmes met een SPF50 filter te gebruiken.

Huidtype en cosmetische defecten waarvoor dit product kan helpen:

  • volwassen huid

  • huid met rimpels

  • verkleurde huid

  • de huid was grauw, zonder glans

  • huid haarvaten

Aandacht! Gebruik het product niet met:

  • Niacinamide van het volgende niveau 15%

Aqua , ascorbinezuur, glycerine, cococaprylaat/capraat, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, natriumascorbylfosfaat, triethanolamine, ascorbylglucoside, Rosa Canina-fruitolie, laurylglucoside, polyglyceryl-2-dipolyhydroxystearaat, xanthaangom, cellulose, hectoriet, citroenzuur, Dehydroazijnzuur, benzylalcohol.

100985
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902539716016

Nacomi Next Level Serum met...

€ 6,50
group_work Toestemming voor cookies