Anwen Aluminium High Porosity Hair Conditioner Protein Orchid 100 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

Het haar wordt gladder, vloeiender en glanzender

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
10
Niet op voorraad

Anwen Aluminium High Porosity Hair Conditioner Protein Orchid 100 ml

Is je haar broos, dof en futloos? Dit is een teken dat ze eiwit tekort komen. De conditioner in zijn samenstelling bevat de juiste samenstelling van eiwitten:

- keratine en bovendien gehydrolyseerde keratine, die zowel aan de oppervlakte als aan de binnenkant van de haarstructuur het verlies perfect aanvullen dankzij de compatibele aminozuursamenstelling.

- Groene erwtenproteïnen met een gemiddeld molecuulgewicht van 1500 Da en een hoog gehalte aan glutaminezuur en asparaginezuur zijn zeer hydrofiel, dringen diep door in de structuur en hydrateren bovendien het haar.

- Collageen met elastine (met een gemiddeld molecuulgewicht van 325.000 Da), die dankzij hun filmvormende eigenschappen een soort dunne beschermende film vormen op het haaroppervlak, die vocht vasthoudt, maar ook gaatjes opvult op het oppervlak van het haar, waardoor het gladder en elastischer wordt.

Eiwitten zullen defecten in de structuur van het haar herstellen en het gladder, vloeiender en glanzender maken. De aangename geur van orchideeën zal je haar SPA aangenamer maken.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de conditioner aan op gewassen en vochtig haar. Een paar minuten op het haar laten inwerken en daarna uitspoelen met water. Gebruik afwisselend met andere Anwen-conditioners: hydraterend en verzachtend, afhankelijk van de behoeften van uw haar.

SAMENSTELLING

Aqua, cetearylalcohol, behentrimoniumchloride, PPG-3 benzylethermyristaat, gehydrolyseerde erwtenproteïne, keratine, gehydrolyseerde keratine, collageen, gehydrolyseerde elastine, cetrimoniumchloride, zetmeelhydroxypropyltrimoniumchloride, fenoxyethanol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, parfum, benzylsalicylaat, cumarine , Limoneen, Geraniol, Linalool, Hexyl Cinnamal.

103409

Specifieke referenties

ean13
5907222404737

Anwen Aluminium High...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies