BasicLab Protecticus licht beschermende emulsie SPF50 + waterdicht Preventie en Antioxidatie 300 ml

€ 64,00
Inclusief belasting

Licht beschermende lichaamsemulsie SPF 50+

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

BasicLab Protecticus licht beschermende emulsie SPF50 + waterdicht Preventie en Antioxidatie 300 ml

Licht beschermende lichaamsemulsie SPF 50+ PA++++ is een product bedoeld voor de dagelijkse bescherming van de huid tegen schadelijke zonnestraling. Het is geschikt voor een verscheidenheid aan huidtypes, waaronder normaal, gevoelig, laag fototype (d.w.z. een huid die gevoelig is voor zonnebrand) en een huid met dermatologische problemen. Deze emulsie biedt een zeer hoge bescherming tegen UVA- en UVB-straling en beschermt de huid tegen HEV- en IR-straling.

Belangrijkste kenmerken en voordelen van het product:

-Geavanceerde technologie van fotostabiele breedbandfilters zorgt voor maximale effectiviteit en zeer hoge bescherming tegen UVA- en UVB-straling.

-De formule op basis van nieuwe generatie filters minimaliseert het bleken en het risico op allergieën, wat betekent dat het een product is dat geschikt is voor de gevoelige huid.

-Het product is geschikt voor de gevoelige huid van kinderen ouder dan 1 jaar, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

-De grote verpakking met pomp maakt een gemakkelijke toepassing van het product mogelijk, vooral buitenshuis.

-De lichte formule verspreidt zich gemakkelijk en trekt snel in, waardoor er geen plakkerig vuil zoals zand achterblijft.

-Het product is waterdicht, wat betekent dat het bescherming biedt, zelfs tijdens intensieve water- en buitenactiviteiten, zoals sport .

Het is een ideaal SPF-filter voor zowel strandgangers als mensen die buiten fysiek actief zijn. Houd er echter rekening mee dat waterdichte SPF-producten regelmatig elke 2-3 uur en na elk bad of elke handdoek moeten worden aangebracht om hun doeltreffendheid te behouden.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een royale hoeveelheid emulsie gelijkmatig over de huid, 20 minuten vóór de geplande blootstelling aan de zon. Voor volledige bescherming herhaalt u het aanbrengen elke 2-3 uur en na elk bad of afdrogen met een handdoek.

SAMENSTELLING

Aqua , Dibutyl Adipaat, Capryl/Caprinezuur Triglyceride, Methyleen Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylfenol (nano), Ethylhexyl Triazon, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoaat, Dicaprylylether, Bis-Ethylhexyloxyfenol Methoxyfenyl Triazine, Pentyleenglycol, Kaliumcetylfosfaat, Propaandiol, Decylglucoside, Polyglyceryl - 3 Stearaat/Sebacaat Crosspolymeer*, Trehalose, Tocoferol, Ascorbyl Tetraisopalmitaat, Inuline, Fructose, Glucose, Cellulose, Melkzuur, Xanthaangom, Cellulosegom, Propyleenglycol, Hydroxyacetofenon. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113404
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904639170866

BasicLab Protecticus licht...

€ 64,00
group_work Toestemming voor cookies