Paese Moisturizing Face Micellair Water 200 ml

€ 4,30
Inclusief belasting

Micellaire vloeistof is een delicaat en tegelijkertijd effectief product voor het verwijderen van make-up van gezicht en ogen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Paese hydraterende micellaire vloeistof voor het gezicht 200 ml

Micellaire vloeistof is een delicaat en tegelijkertijd effectief product voor het verwijderen van make-up van gezicht en ogen. Het is ideaal voor het verwijderen van make-up en alle onzuiverheden van het huidoppervlak. Dankzij de unieke micellaire formule, waarvan de deeltjes onzuiverheden opvangen en voorzichtig verwijderen, reinigt deze vloeistof niet alleen effectief, ale verstoort ze ook de hydrolipidenlaag van de opperhuid niet, wat belangrijk is voor het behoud van een gezond huidevenwicht. Dit product kan voor alle huidtypes worden gebruikt, omdat het zacht en niet-irriterend is. Micellaire vloeistof kan met succes make-upverwijderingsmelk en toner vervangen, waardoor het een handige en veelzijdige oplossing is voor de dagelijkse huidverzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Goed schudden voor gebruik. Breng het aan op een wattenschijfje, plaats het op gesloten oogleden en houd het een tijdje vast.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112831
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902627624858

Paese Moisturizing Face...

€ 4,30
group_work Toestemming voor cookies