Miraculum Feeling Time Eau de Toilette 30 ml

€ 8,00
Inclusief belasting

Het is geïnspireerd door de wereld van bloeiende, jeugdige liefde

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Miraculum Feeling Time Eau de Toilette 30 ml

Feeling Time eau de toilette is een nieuwe lijn geuren speciaal voor tieners. Het is geïnspireerd door de wereld van bloeiende, jeugdige liefde en een optimistische visie van onschuldige verliefdheid. De geuren bestaan uit een combinatie van zoete bloemen en verfrissend fruit, waardoor een harmonieuze compositie ontstaat.

Topnoten: vers fruit, papaja, granaatappel, groene bladeren

Hartnoten: papaja, perzik, pruim, lelietje-van-dalen

Basisnoten: muskus, amber, zoetheid van meloen

Deze tonen creëren een compleet beeld van de geur en geven deze zijn karakteristieke kenmerken. Vers fruit zoals papaja en granaatappel, gecombineerd met groene bladeren, geven een eerste toon van lichtheid en frisheid. De kern van de geur bestaat uit papaja, perzik, pruim en lelietje-van-dalen, die een zoete en bloemige diepte geven. In de basisnoten zorgen de zoetheid van muskus, amber en meloen voor duurzaamheid en diepte, waardoor een subtiele zoetheid aan de geur wordt toegevoegd.

SAMENSTELLING

Alcohol Denat., Parfum (Geur), Aqua ( Water ), Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylaat, Limoneen, Linalool, Octocryleen, Alfa-Isomethyl Ionon, Homosalaat, Butyl Methoxydibenzoylmethaan, Citronellol, Tocoferol, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Ci 15985 ( Yellow 6), Ci 19140 (Geel 5 De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112036
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900793050778

Miraculum Feeling Time Eau...

€ 8,00
group_work Toestemming voor cookies