Made in Lab 11 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor vrouwen - een vervanging voor dior j'adore

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Made in Lab 11 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Eau de parfum voor vrouwen - vervanging voor dior j'adore *. Het damesparfum Made in Lab 11 is een echte bloemige klassieker. Deze geur is uiterst vrouwelijk, elegant en mysterieus en overweldigt tegelijkertijd niet, maar omhult je als de beste sjaal. Het is perfect voor vrouwen met een verfijnde smaak. De geurcompositie is een combinatie van frisse en lentebloemen, waaronder magnolia, viooltjes, orchidee, fresia, meilelietje-van-dalen en roos. De tijdloze compositie wordt aangevuld met vruchten als melon , perzik, peer en mandarijn. Deze combinatie geeft je zelfvertrouwen en past perfect bij diverse stijlen. Made in Lab 11 straalt verfijning, elegantie en vrouwelijke charme uit. Deze geur is perfect voor elke vrouw die haar individualiteit wil uiten en haar schoonheid wil benadrukken. Grijp naar Made in Lab 11 om jezelf te omringen met een geur die je zelfvertrouwen geeft en die je onweerstaanbare luxe en vrouwelijke elegantie laat uitstralen. Dit is een geur die de “punt op de i” in jouw styling zal benadrukken.

Opmerkingen:

Topnoten: magnolia, meloen, perzik, peer, bergamot, mandarijn

Hartnoten: tuberoos, pruim, viooltje, orchidee, fresia, jasmijn, lelietje-van-dalen en roos

Basis: muskus, vanille, ceder, braambes

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114260
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693163244

Made in Lab 11 Woman Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies