Made in Lab 16 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor vrouwen geïnspireerd op de iconische geur van Mrs. Million

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Made in Lab 16 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Eau de parfum voor vrouwen geïnspireerd op de iconische geur van Mrs. Million. Made In Lab 16, het equivalent van de beroemde "Million" geur van Paco Rabanne, is een bloemige en fruitige compositie die vertrouwen en elegantie uitstraalt. Het is een levendige, stralende en energieke geur die onmiddellijk de aandacht trekt met zijn verfrissende noot. Dit parfum opent met tonen van bittere citroen en framboos, wat het een fruitig en sprankelend karakter geeft. De kern van de compositie bestaat uit bloemige tonen van jasmijn en gardenia, die vrouwelijkheid en elegantie toevoegen. Basisnoten zijn patchouli en honing, wat een warme en sensuele basis creëert. Het is een geur die je een zelfverzekerd en speciaal gevoel geeft. Made In Lab 16 is een samenstelling geschikt om overdag en vooral op warmere dagen te dragen. Het is een geur die geschikt is voor zowel alledaagse vergaderingen als meer formele gelegenheden. Het verfrissende karakter maakt het een ideale keuze voor vrouwen die zich speciaal en vol energie willen voelen.

Opmerkingen:

Topnoten: neroli, Amalfi-citroen, framboos

Hartnoten: jasmijn, Afrikaanse oranjebloem, gardenia

Basis: patchouli, witte honing, amber

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114265
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693163299

Made in Lab 16 Woman Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies