Made in Lab 48 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor vrouwen - vervanging voor LANCOME IDOLE

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Made in Lab 48 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Eau de parfum voor vrouwen - vervanging voor LANCOME IDOLE *. Made in Lab 48 is een vervanger voor Lancome Idole parfum, geïnspireerd door de Franse parfumerie, wat een uitstekend alternatief is voor veeleisende vrouwen die op zoek zijn naar originele en unieke geuren. De damesparfums van Lancome Idole staan bekend om hun elegantie, klasse en luxe, en onze parfums, geïnspireerd door dit aroma, behouden identieke geurtonen, waardoor een buitengewone harmonie ontstaat. Deze prachtige bloemige geur met een delicaat chypre-accent dat frisheid en optimisme uitstraalt, is een perfecte keuze voor zowel dagelijks gebruik, op kantoor als op een date. Made in Lab 48 is een moderne en krachtige geur die individualiteit, kracht en vrouwelijkheid viert. Het werkt zowel op kantoor als op een date. Het is een bloemige geur met tonen van muskus die de aandacht zal trekken met zijn frisheid en unieke karakter.

Opmerkingen:

Topnoten: bergamot, peer

Hart: roos, jasmijn

Basis: vanille, muskus

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114297

Specifieke referenties

ean13
5902693165057

Made in Lab 48 Woman Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies