D.Beckham Intimately Eau de Toilette voor Mannen 75 ml

€ 18,80
Inclusief belasting

Intieme eau de toilette voor mannen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

D.Beckham Intimately Eau de Toilette voor Mannen 75 ml

Beckham eau de toilette is een moderne houtachtige en kruidige compositie, die de frisheid van bergamot en grapefruit combineert met kruidige tonen van viooltjes, nootmuskaat en steranijs. De basis van sandelhout, patchouli en amber voegt sensualiteit toe. De fles straalt elegantie uit en vormt een perfecte aanvulling op de stijl van de eigenaar.

Geurnoten:

- topnoot: bergamot, grapefruitschil, kardemom,

- hartnoot: viooltjes, nootmuskaat, steranijs,

- basisnoot: sandelhout, patchouli, witte amber.

SAMENSTELLING

Alcohol Denat. , Aqua / water /eau, Parfum/geur, Ethylhexyl Methoxycinnamaat, Linalool, Limoneen, Benzofenon-3, Eugenol, Coumarine, Citral, Dinatrium Edta, Acrylaten/octylacrylamide Copolymeer, Bht, Gehydrolyseerde Jojoba Esters, Fd&c Yellow No.6 (Ci 15985 ), D&c Red nr. 33 (Ci 17200), Fd&c geel No. 5 (Ci 19140), uitst. D&c Violet No.2 (Ci 60730). De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

*Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

116299
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5012874248872

D.Beckham Intimately Eau de...

€ 18,80
group_work Toestemming voor cookies