Bielenda Professional SUPREMELAB Sebio Derm Specialist normaliserende en hydraterende crème met Bakuchiol 50 ml

€ 15,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
13
Dostępny

Bielenda Professional

SupremeLab Sebio Derm

Gespecialiseerde normaliserende en hydraterende crème met Bakuchiol

Inhoud: 50ml

  • vette, gecombineerde, volwassen, problematische huid
  • hydrateert
  • normaliseert
  • reguleert de afscheiding van talg
  • vernauwt de poriën
  • verheldert verkleuringen
  • egaliseert de huidskleur
  • vermindert de zichtbaarheid van rimpels

De gespecialiseerde SupremeLab Sebio Derm-crème is een licht product met normaliserende en hydraterende eigenschappen. Het reguleert effectief de overproductie van talg en voorziet de huid van de juiste dosis hydratatie. Het belast de huid niet, direct na het aanbrengen verbetert het het uiterlijk en maakt het de structuur glad. Regelmatig gebruikt, zal het het werk van de talgklieren normaliseren. Het preparaat ondersteunt ook de strijd tegen huidonvolkomenheden, vermindert de zichtbaarheid van rimpels en vernauwt vergrote poriën.

De crème is verrijkt met Bakuchiol , ook wel plantaardig retinol genoemd. Dit ingrediënt ondersteunt actief de strijd tegen acne en rimpels. Het heeft ook een antibacteriële werking en beschermt de huid tegen schade door UV-straling. De formule van de crème bevat ook niacinamide , wat een positief effect heeft op de conditie van een acne-gevoelige huid. Het verheldert verkleuringen en littekens , waardoor de huidskleur egaal wordt . Het stimuleert de synthese van collageen, helpt de elasticiteit van de huid te behouden, vermindert de zichtbaarheid van fijne rimpels en ondersteunt de vermindering ervan.

De crème kan dag en/of nacht gebruikt worden.

Ingrediënten (INCI) : Aqua ( Water ) Trehalose Propaandiol Coco-Caprylaat/Capraat Glycerylstearaat SE Cetearyl Alcohol Niacinamide Squalaan Ethylhexyl Stearaat Calophyllum Inophyllum Zaadolie Bakuchiol Allantoïne Kalium Cetyl Fosfaat Natrium Stearoyl Glutamaat Tocoferol Beta-Sitosterol Squaleen Ascorbyl Palmitaat Gly cine Soja (Soja boon) Olie Dimethicon Ammonium Acryloyldimethyltauraat/VP Copolymeer Dinatrium EDTA Fenoxyethanol Ethylhexylglycerine Methylparaben Parfum (Geur) Hexyl Kaneel Limoneen Linalool.

101422
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169043551

Bielenda Professional...

€ 15,80
group_work Toestemming voor cookies