• -15%
  • 15%

Fluff Cadeauset Fluffy Snow Gezichtswasgel + Gezichtscreme + Gezichtsmasker

€ 13,60
€ 16,00
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 15,80

cadeauset

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Fluff Cadeauset Fluffy Snow Gezichtswasgel + Gezichtscreme + Gezichtsmasker

Een geweldige cadeauset voor dierbaren. In de set vind je:

Fluffy Snow gezichtswasgel 100ml

Hydraterende gezichtswasgel verwijdert grondig onzuiverheden en herstelt het huidcomfort. Het aangename aroma van bessen met een vleugje lavendel zorgt voor een dosis positieve energie. Dankzij het gehalte aan milde wasstoffen reinigt het de huid zacht zonder het natuurlijke evenwicht te verstoren. De met ceramiden verrijkte gel herstelt de hydrolipidenbarrière en beschermt de opperhuid tegen vochtverlies en schadelijke invloeden van buitenaf. De aanwezige niacinamide samen met sorbitol zorgen ervoor dat de gel de huid verzacht en hydrateert, waardoor deze glad en verfrist blijft.

Fluffy Snow gezichtscrème 30ml

Regenererende gezichtscrème herstelt de hydratatie en beschermt de huid. De betoverende geur van bessen in combinatie met lavendel ontspant aangenaam en verbetert de stemming. Dankzij de ceramiden die erin zitten, vertraagt de crème het verouderingsproces, beschermt de opperhuid tegen waterverlies en ongunstige externe factoren en herstelt de hydrolipidenbarrière van de huid. De combinatie van zoete amandelolie, vitamine E en kokoswater voedt, verzacht en regenereert de huid. Het aanwezige niacinamide samen met sorbitol en hyaluronzuur verzacht en hydrateert de huid en herstelt de natuurlijke, gezonde glans.

Fluffy Snow gezichtsmasker 30ml

Het verbetert de kwaliteit van de droge, tere en gevoelige huid en herstelt het natuurlijke comfort. De ongewone geur van bosbessen en lavendel brengt je in een positieve stemming en helpt je te ontspannen. Het met ceramiden verrijkte masker herstelt de hydrolipidenbarrière, helpt een gepast niveau van hydratatie te behouden en beschermt tegen schadelijke externe factoren zoals zon, wind of vorst. De combinatie van sheaboter, zoete amandelolie, panthenol en kokoswater voedt, verzacht en regenereert de huid. De aanwezige niacinamide samen met sorbitol verzacht en hydrateert de huid, waardoor deze glad en verfrist blijft.

HOE TE GEBRUIKEN

Fluffy Snow face wash gel: breng de gel aan op een natte huid, masseer zachtjes in en spoel af met water. Voorkom dat u in de ogen komt. Product voor uitwendig gebruik.

Fluffy Snow gezichtscrème: Breng een kleine hoeveelheid crème aan op het gereinigde gezicht en masseer zachtjes in. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

Fluffy Snow-gezichtsmasker: breng het masker aan op een gereinigde en droge huid, vermijd het oog- en mondgebied. Wacht ongeveer 15 minuten, spoel dan grondig of laat het volledig intrekken. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik

SAMENSTELLING

Fluffy Snow wasgel voor het gezicht

Aqua , Lauryl Glucoside, Natriumcocoylisethionaat, Glycerine, Niacinamide, Sorbitol, Parfum, Kaliumpalmitoyl gehydrolyseerd tarweproteïne, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Coco-Glucoside, Glyceryloleaat, Guar Hydroxypropyltrimoniumchloride, Natriumlauroyllactylaat, Tetranatriumglutamaatdiace vader, fytosfingosine, lecithine, tocoferol, ascorbylpalmitaat, microkristallijne cellulose, cellulosegom, glycerylstearaat, glycoldistearaat, gehydrogeneerde palmglyceridencitraat, cholesterol, xanthaangom, carbomeer, ethylhexylglycerine, natriumhydroxide, citroenzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, fenoxyethanol .

Fluffy Snow gezichtscrème

Aqua, Glycerine, Coco-Caprylaat/Capraat, Niacinamide, Propylheptyl Caprylaat, Prunus Amygdalus Dulcis Olie, Sorbitol, Natriumpolyacrylaat, Tocoferylacetaat, Cocos Nucifera Fruit Extract, Gehydrolyseerde Glycosaminoglycanen, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Hyaluronic Acid , Glycine Soja Olie, melkzuur, allantoïne, fytosfingosine, tocoferol, natriumlauroyllactylaat, tetranatriumglutamaatdiacetaat, parfum, cholesterol, xanthaangom, ethylhexylglycerine, carbomeer, natriumhydroxide, dehydroazijnzuur, kaliumsorbaat, fenoxyethanol, benzylalcohol.

Fluffy Snow gezichtsmasker

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerine, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Boter, Coco-Caprylaat/Capraat, Propylheptyl Caprylaat, Prunus Amygdalus Dulcis Olie, Sorbitol, Niacinamide, Panthenol , Tocoferyl Acetaat, Gehydrolyseerde Glycosaminoglycanen, Cocos Nucifera Fruit Extract, Ceramide NP, Ceramide AP , Ceramide EOP, Hyaluronzuur, Glycine Soja-olie, Kaliumcetylfosfaat, Natriumlauroyllactylaat, Allantoïne, Tocoferol, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Phytosphingosine, Cholesterol, Xanthaangom, Carbomeer, Ethylhexylglycerine, Natriumhydroxide, Parfum, Dehydroazijnzuur, Kaliumsorbaat, Fenoxyethanol, benzylalcohol.

De exacte en actuele samenstelling staat op de verpakking

109096
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902539717303

Fluff Cadeauset Fluffy Snow...

€ 16,00 € 13,60
group_work Toestemming voor cookies