Miya Cosmetics BEAUTY .lab actief concentraat voor de problematische huid 50 ml

€ 12,40
Inclusief belasting

Elimineert mee-eters, vermindert fijne lijntjes en rimpels

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Miya Cosmetics BEAUTY .lab actief concentraat voor de problematische huid 50 ml

Het actieve concentraat is ontworpen voor de problematische huid, met acne, verkleuringen en overmatige talgafscheiding. Het kan worden gebruikt als een langdurige behandeling van 4 weken of als aanvulling op de dagelijkse verzorging. Hier zijn de belangrijkste ingrediënten en hun acties:

AHA + BHA zuurcomplex: dit complex van zuren, zoals shikiminezuur, glycolzuur, melkzuur, appelzuur, citroenzuur en salicylzuur, exfolieert effectief de huid, reinigt de poriën, elimineert onvolkomenheden, voorkomt de vorming van mee-eters, vermindert overtollig talg, verfrist de huid , verheldert verkleuringen en maakt het huidoppervlak glad, inclusief fijne rimpels.

-Niacinamide: dit ingrediënt helpt de vergrote poriën te verkleinen en de huidskleur te egaliseren.

-Fucocert®: maakt de huid zacht, glad en herstelt het comfort.

-Lactobacillus & Saccharomyces Ferment: Dit zijn postbiotica met een hydraterende werking die de conditie van een voor acne gevoelige huid verbeteren.

-D- panthenol : Dit ingrediënt verzacht de huid en geeft haar elasticiteit.

De multidirectionele werking van het concentraat omvat:

-Reiniging: dit product exfolieert effectief de huid, verfrist deze, ontstopt de poriën en elimineert onvolkomenheden.

- Vermindering van de talgafscheiding: Helpt bij het matteren van de huid en vermindert lelijke glans.

-Verzachtend: elimineert mee-eters, vermindert fijne lijntjes en rimpels.

-Verbetert de kleur: verheldert verkleuringen en herstelt de glans.

-Onthult een helderdere en gezondere huid: het product zorgt ervoor dat de huid er jonger en steviger, glad, zacht en elastisch uitziet.

-Verbetering van de conditie en het uiterlijk van de huid: Dit concentraat helpt over het algemeen de conditie en het uiterlijk van een problematische huid te verbeteren.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op een schone, droge huid van gezicht, hals, decolleté en ogen (vermijd het bovenste ooglid en zorg ervoor dat het product niet in de conjunctivale zak terechtkomt). 's Avonds een kleine hoeveelheid aanbrengen, niet uitspoelen. In eerste instantie kan dit een licht branderig gevoel veroorzaken, dat na verloop van tijd afneemt. Na het absorberen van het product serum /crème aanbrengen. Vergeet niet om overdag een hoge SPF bescherming te gebruiken.

SAMENSTELLING

Aqua *, melkzuur*, glycerine*, shikiminezuur*, niacinamide, glycolzuur, salicylzuur, appelzuur, citroenzuur*, panthenol, biosacharide gom-1*, saccharomyces fermentfiltraat*, lactobacillus ferment*, hydroxyethylcellulose*, natrium Hydroxide, natriumanisaat*, glycerylcaprylaat*, natriumlevulinaat*, ethylhexylglycerine, fenoxyethanol. *ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114018
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904804150464

Miya Cosmetics BEAUTY .lab...

€ 12,40
group_work Toestemming voor cookies