Miya Cosmetics BEAUTY .lab actief concentraat voor de rijpe huid 50 ml

€ 12,40
Inclusief belasting

Het zuur exfolieert de huid zachtjes en onthult een helderdere en stralendere teint

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

Miya Cosmetics BEAUTY .lab actief concentraat voor de rijpe huid 50 ml

Het actieve concentraat is bedoeld voor een langdurige behandeling van 4 weken of als aanvulling op de dagelijkse verzorging. Bevat actieve ingrediënten gericht op de behoeften van de rijpere huid en de huid met zichtbare tekenen van veroudering. Hier zijn de belangrijkste ingrediënten en hun acties:

-Fytinezuur: dit zuur exfolieert zachtjes de huid en onthult een helderdere en stralendere teint. Bovendien maakt het de huid glad, verbetert de elasticiteit en vermindert de overmatige talgafscheiding.

-Glycolzuur: Dit zuur verstevigt de huid, vermindert de zichtbaarheid van rimpels, verlicht verkleuringen en ouderdomsvlekken. Het reinigt de huid en verkleint de poriën, waardoor de glans wordt hersteld.

-Gluconolacton: dit ingrediënt hydrateert de huid, verbetert de spanning, verhoogt de stevigheid en elasticiteit, en verzacht en verzacht deze ook.

-Blauwe agave- en vlierbessenextracten: deze extracten verfrissen de huid en herstellen het comfort.

-Edelweiss-extract: dit extract verstevigt de huid en verbetert de microsculptuur, wat de tekenen van veroudering helpt verminderen.

-Maltose en hyaluronzuur: deze ingrediënten hydrateren de huid, geven haar elasticiteit en verzachten haar.

De multidirectionele werking van het concentraat omvat:

-Reiniging: Het concentraat exfolieert dode huidcellen, verfrist de teint en ontstopt de poriën.

- Verstevigend: Geeft de huid elasticiteit en elasticiteit, wat belangrijk is voor de rijpere huid.

-Verzachtend: Vermindert de zichtbaarheid van rimpels, inclusief kraaienpootjes rond de ogen.

-Avondkleuring: Verheldert verkleuringen en pigmentvlekken, waardoor de huid een egaal en stralend uiterlijk krijgt.

-Onthult een helderdere, gezondere huid: revitaliseert de huid voor een jeugdige glans.

-Verbetert de conditie en het uiterlijk van de huid: Dit concentraat helpt de conditie en het uiterlijk van de huid in het algemeen te verbeteren, vooral voor de rijpere huid en de huid met tekenen van veroudering.

Het is belangrijk om dit product 's avonds te gebruiken op het gezicht, de hals, het decolleté en rond de ogen (tegen kraaienpootjes). Omdat het zuren bevat, wordt het altijd aanbevolen om bij het gebruik van producten die zuren bevatten een geschikte zonbescherming te gebruiken om huidirritatie te voorkomen.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op een schone, droge huid van gezicht, hals, decolleté en ogen (vermijd het bovenste ooglid en zorg ervoor dat het product niet in de conjunctivale zak terechtkomt). 's Avonds een kleine hoeveelheid aanbrengen, niet uitspoelen. In eerste instantie kan dit een licht branderig gevoel veroorzaken, dat na verloop van tijd afneemt. Na het absorberen van het product serum /crème aanbrengen. Vergeet niet om overdag een hoge SPF bescherming te gebruiken.

SAMENSTELLING

Aqua *, Gluconolacton*, Glycerine*, Glycolzuur, Betaïne*, Natriumhydroxide, Fytinezuur*, Natriumhyaluronaat, Agave Tequilana-bladextract*, Sambucus Nigra-bloemenextract*, Leontopodium Alpinum-bloemen-/bladextract*, Maltose*, Hydroxyethylcellulose* , Ethylhexylglycerine, Fenoxyethanol. *ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114020
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904804150501

Miya Cosmetics BEAUTY .lab...

€ 12,40
group_work Toestemming voor cookies