SkinTra Light Your Skin Serum met vitamine C 20% en ferulazuur 30 ml

€ 15,00
Inclusief belasting

Verheldert verkleuringen en egaliseert de huidtint

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
14
Niet op voorraad

SkinTra Light Your Skin Serum met vitamine C 20% en ferulazuur 30 ml

SkinTra - Light Your Skin is een geavanceerd verhelderend en verhelderend serum met een krachtig antioxidantcomplex. Het belangrijkste ingrediënt is 20% vitamine C in de vorm van L-ascorbinezuur, dat de huidtint helpt verbeteren, dofheid vermindert, vrije radicalen bestrijdt, het verouderingsproces vertraagt en ontstekingsremmende eigenschappen heeft. Het serum is bovendien verrijkt met vitamine E, bekend als de ‘vitamine van de jeugd’, en ferulazuur, dat synergetisch samenwerkt met vitamine C, waardoor de werking ervan wordt gestabiliseerd.

Hoofdingrediënten:

-20% vitamine C (L-ascorbinezuur): verheldert verkleuringen, verbetert de huidskleur, vermindert dofheid, bestrijdt vrije radicalen, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, heeft ontstekingsremmende eigenschappen.

-Ferrulazuur: Antioxidant, stabiliseert de activiteit van vitamine C en E, versterkt hun effect.

-Vitamine E: Antioxidant, hydrateert de huid en versnelt regeneratieve processen.

Productactie:

-Antioxidant.

- Ontstekingsremmend.

- Verheldert verkleuringen en egaliseert de huidtint.

-Vermindert de grijsheid en vaalheid van de huid.

-Verhoogt de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Het product wordt aanbevolen voor alle huidtypes, vooral voor mensen met een rijpere huid, met de eerste tekenen van veroudering, vette, gecombineerde, ongelijkmatige teint, verkleuring of grijze huid. Dit is een uitstekende optie om uw teint te verhelderen en op te frissen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 5 druppels serum aan op het gereinigde, getinte en droge deel van gezicht, hals en decolleté. In dit stadium kunt u de verzorging afmaken of wachten tot het product volledig is opgenomen en de crème aanbrengen. Vergeet niet om overdag een hoge bescherming tegen de zon te gebruiken, d.w.z. een crème met SPF50 .

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), ascorbinezuur, propaandiol, polysorbaat 20, ethoxydiglycol, Panthenol , ferulazuur, tocoferol, natriumhyaluronaat, dehydroazijnzuur, benzylalcohol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114040

Specifieke referenties

ean13
5903991666000

SkinTra Light Your Skin...

€ 15,00
group_work Toestemming voor cookies